Τα μέλη του ΔΣ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης απαντούν στην υπουργό Κυρία Μενδώνη…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Κατά της υπουργού Πολιτισμού καταφέρονται με σκληρά λόγια τα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στην επιστολή παραίτησης που υπέβαλαν σήμερα. Σε αυτή καταλογίζουν ευθύνες στη Λίνα Μενδώνη για απραξία και άρνηση επικοινωνίας.

Τα πρώην, πλέον, μέλη του Δ.Σ. επισημαίνουν «ύστερα από επτά μήνες απραξίας και άρνησης επικοινωνίας, η ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού ζήτησε χθες τις παραιτήσεις μας. Ως μέλη του απερχόμενου ΔΣ, έχοντας εργαστεί συστηματικά τα τελευταία 4 χρόνια με στόχο την αναμόρφωση και τον εκσυγχρονισμό του ΟΜΜΘ, έχοντας παρουσιάσει δημόσια τον θετικό απολογισμό μας το προηγούμενο καλοκαίρι και έχοντας εξαντλήσει έκτοτε κάθε δυνατότητα εξόδου από το πρόσφατο τέλμα, υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας με την ελπίδα η συνέχεια να είναι αντάξια του Μεγάρου Μουσικής που παραδίδουμε: ένα Μέγαρο  ανοιχτό, εξωστρεφές, καλλιτεχνικά ανήσυχο, κοινωνικά ευαίσθητο και παρόν στη δημόσια σφαίρα, με όχημα πάντα την τέχνη και τον πολιτισμό».

Η θητεία του δεκαμελούς διοικητικού συμβουλίου του ΟΜΜΘ έληγε τυπικά τον Ιανουάριο του 2022, καθώς είχε ανανεωθεί πέρυσι από την πρώην υπουργό, Μυρσίνη Ζορμπά.

Τα παραιτηθέντα μέλη του Δ.Σ του ΟΜΜΘ είναι: Νικήτας Μυλόπουλος, Πρόεδρος, Σάσα Λαδά Αντιπρόεδρος, Ιωάννα Ναούμ Γραμματέας, Ρόλλυ Γκατένιο Ταμίας, Κωνσταντίνος Βόμβολος, μέλος, Ίντα Μασαράνο μέλος, Ιουλία Πιπινιά μέλος, Δάφνη Τραγάκη μέλος, Συραγώ Τσιάρα μέλος, Κωνσταντίνος Χάρδας μέλος.

 

Πηγή:Efsyn.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.