Και οι πλατείες γέμισαν μ΄ αστυνομικούς..

5076623
Facebook
Twitter
LinkedIn

Είναι η ηλικία; είναι η δίψα για ζωή και επικοινωνία; Είναι πια οι μικροί που δεν πιστεύουν τους μεγάλους; Και πάλι γέμισαν οι πλατείες   απο παιδιά χθές τη νύχτα , αμφισβητώντας διαταγές και επικλήσεις…  αλλά και η αστυνομία στο κατόπι τους. Με πρόστιμα  περιπολικά και ντουντούκες να ενημερώνουν σε τρεις γλώσσες οτι απαγορεύονται οι συναθροίσεις. Κάποιοι άρχισαν σιγά σιγά να φεύγουν. κάποιοι προσπαθούσαν να εξηγήσουν στους αστυνομικούς οτι  η απαγόρευση κυκλοφορίας  σε μια Δημοκρατία…

Αλλά δεν απέφυγαν τελικά την εφαρμογή των μέτρων  περί συνωστισμού στις πλατείες β

Αστυνομικοί πλησίασαν τα νεαρά κυρίως άτομα που καθόντουσαν στην πλατεία φορώντας μάσκες και  τους κάνουν συστάσεις να αποχωρήσουν με τους περισσότερους να υπακούουν.

Ωστόσο αρκετοί αντέδρασαν στην επιβολή προστίμων, προσπαθώντας να αποδείξουν στους αστυνομικούς ότι τους επιβάλλεται άδικα. Την ίδια ώρα περνά περιπολικό από το μεγάφωνο του οποίου μεταδίδεται το ηχητικό μήνυμα που ενημερώνει τους πολίτες ότι για την προστασία της δημόσιας υγείας, δεν επιτρέπονται συγκεντρώσεις άνω των εννέα ατόμων σε πλατείες, πάρκα και άλλους δημόσιους χώρους .«Ας κάνουμε υπομονή» αναφέρεται στο μήνυμα που υπενθυμίζει και το πρόστιμο των 150 ευρώ σε περίπτωση που διαπιστωθεί παράβαση.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.