Συναγερμός στο Παρίσι επίθεση με μαχαίρι κοντά στα γραφεία του Charlie Hebdo -τραυμάτισαν 4 άτομα…

Parisi 18
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σε συναγερμό τέθηκε το Παρίσι, καθώς έγινε επίθεση με μαχαίρι κοντά στα πρώην γραφεία του Charlie Hebdo με τους άντρες της γαλλικής αστυνομίας να έχουν κλείσει τους γύρω δρόμους και να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν 4 τραυματίες. Η επίθεση έγινε στον δρόμο που στεγάζονταν τα γραφεία του περιοδικού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τους 4 τραυματίες οι δυο είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Η αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στον τομέα Richard Lenoir στο # Paris11. Αποφύγετε την περιοχή, γράφει στο Twitter η γαλλική αστυνομία.

Ολοι θυμόμαστε την εισβολή στα γραφεία του περιοδικού όταν οι αδελφοί Σερίφ και Σαϊντ Κουατσί εισέβαλαν στο γραφείο του Παρισιού στις 7 Ιανουαρίου 2015 και πυροβόλησαν έντεκα άτομα, γιατί στο εξώφυλλο είχαν σκίτσο που τους πρόσβαλε την θρησκεία τους,

Να σημειωθεί πως η δίκη των 13 υπόπτων φερόμενων δραστών της επίθεσης ξεκίνησε στις αρχές Σεπτεμβρίου ενώπιον ειδικού δικαστηρίου του Παρισιού.

Το περιοδικό Charlie Hebdo εν τω μεταξύ μετακόμισε από τα παλιά του γραφεία εδώ και πολύ καιρό. Το περιοδικό βρίσκεται τώρα σε ένα μέρος που δεν είναι γνωστό στο κοινό. Όποιος θέλει να πάρει συνέντευξη από τον εκδότη Λοράν Σουρισό, γνωστό με το ψευδώνυμο “Riss” παρακολουθείται από τρεις αξιωματικούς ασφαλείας, που δεν απομακρύνονται από το πλευρό του.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.