Και οι παρέες στις πλατείες καλά κρατούν…

Showthumb
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ισως θα έπρεπε σιγά σιγά να αρθούν τα μέτρα απαγόρευσης στις αρχές καλοκαιριού και μ΄ επιφυλάξεις  .Ο κόσμος ακολουθούσε μέχρι τότε πιστά τις εντολές μετά τον αιφνιδιασμό της επίθεσης του ιού, Τώρα αντε να πεις γενικά στον κόσμο -και ας μην στοχοποιούμε ηλιακές ομάδες -κλειστείτε στα σπίτια σας γιατι η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει και δεν υπάρχει γυρισμός.

Παρά τα κλεισίματα των περιπτέρων τα νέα μέτρα , τις απειλές και την αστυνομία επί ποδός οι πλατείες ασφυκτιούσαν απο παρέες και χθές Σαββατόβραδο.. Με τα αναψυκτικά τους  ανα χείρας  που είχαν προμηθευθεί λίγο πριν απο τα μεσάνυχτα, οι παρέες θεωρούν οτι κάνουν την δική τους αντίσταση.

Οι παροτρύνσεις των επιστημόνων δεν ΄΄ακουμπούν΄΄ στα αυτιά τους γιατι θεωρούν οτι η ενημέρωση από τα ΜΜΕ είναι αλλοπρόσαλλη. Και ο  κορωναιός βρίσκει ευκαιρία να τρυπώσει  οσο πιο βαθιά γίνεται στη ζωή μας.  Τουλάχιστον οσοι επιμένετε να βολτάρετε κρατείστε αυστηρά τα μέτρα υγιεινής έως ότου οι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρίες αποφασίσουν να βγάλουν το φάρμακο και το εμβόλιο στην αγορά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.