Απαγορεύθηκε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής έξω από το Εφετείο

3599059
Facebook
Twitter
LinkedIn

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξήγησε ότι η απόφαση για απαγόρευσή της ελήφθη ε βάση το άρθρο 11 του Συντάγματος, περί επικειμένου σοβαρού κινδύνου για τη δημόσια ασφάλεια και τις διατάξεις και διαδικασίες του νόμου 4703/2020 περί συναθροίσεων.

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωρά και σήμερα, Δευτέρα η Τροχαία στην περιοχή γύρω από το Εφετείο όπου εκδικάζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Την ίδια στιγμή, η ΓΑΔΑ απαγόρευσε συγκέντρωση για συμπαράσταση στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, που αναγγέλθηκε μέσω διαδικτύου από τον Γιάννη Λαγό.

Οι ειδικές ρυθμίσεις

Συγκεκριμένα δεν θα επιτρέπεται η στάση – στάθμευση και σταδιακά από τα ξημερώματα η κυκλοφορία των οχημάτων, στις εξής οδούς:

– Λουκάρεως, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.

– Δέγλερη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.

Η Αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Η απαγόρευση: Εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος…

Όσον αφορά τη συγκέντρωση υπέρ της Χρυσής Αυγής το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξήγησε ότι η απόφαση για απαγόρευσή της ελήφθη ε βάση το άρθρο 11 του Συντάγματος, περί επικειμένου σοβαρού κινδύνου για τη δημόσια ασφάλεια και τις διατάξεις και διαδικασίες του νόμου 4703/2020 περί συναθροίσεων.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.