Προσοχή σήμερα Τετάρτη :Δυνατές βροχοπτώσεις και χαλάζι και στην Αττική…

720 201538 08e90326a3 8a869b5245639b95
Facebook
Twitter
LinkedIn

H «Κίρκη» έχει κάνει την εμφάνισή της από τα ξημερώματα στα δυτικά της χώρας. Εντονη η παρουσία της θα είναι  απο τις 9 το πρω¨΄ι και ιδιαίτερα το μεσημέρι στην Αττική.

Για σήμερα, προβλέπονται έντονα καιρικά φαινόμενα με βροχές και καταιγίδες που θα είναι κατά τόπους ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους.
Αυξημένες νεφώσεις και γρήγορα βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Από το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί άστατος.

Θεσσαλονίκη

Ανεμοι: Ανατολικοί 3 με 4, βαθμιαία 4 με 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ που μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές μετά το μεσημέρι, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθουν τις βραδινές ώρες κυρίως στα νοτιότερα που πρόσκαιρα θα ειναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς, από το μεσημέρι ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ που τη νύχτα θα γίνουν βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στην Πελοπόννησο και γρήγορα στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια και από το μεσημέρι στη Θεσσαλία και τις Σποράδες βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Από αργά τη νύχτα τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις αρχικά στην Κρήτη και μέχρι το μεσημέρι και στις Κυκλάδες. Από αργά τη νύχτα τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5, γρήγορα 5 με 7 στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 ενισχυόμενοι το μεσημέρι σε 4 με 6 και στα νότια πρόσκαιρα 7 μποφόρ στρεφόμενοι τη νύχτα σε νοτιοδυτικούς με μικρή εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.