Ο Καιρός αλλάζει με κρύο και βροχές…

Kairos sinefia vroxes
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, στα δυτικά αναμένονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στα νησιά του Ιονίου και από τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Από το βράδυ στο Ιόνιο νότιοι έως 5 μποφόρ. Από την Τρίτη αναμένεται σταδιακή επιδείνωση του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας, θυελλώδεις ανέμους και καταιγίδες στα δυτικά, με τα φαινόμενα να επεκτείνονται και σε πολλές περιοχές της χώρας ως την Παρασκευή.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Aνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές κυρίως στα νησιά του Ιονίου. Από τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και από το βράδυ στο Ιόνιο νότιοι έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.