Διαδικτυακή Συζήτηση Ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Επικαιρότητα -Σύνοδος Κορυφής

Pastedimagebase640
Facebook
Twitter
LinkedIn

Λίγο πριν από την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής και εν μέσω της πανδημίας και της κρίσης που δημιουργεί το δεύτερο κύμα του COVID-19, η ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, εγκαινιάζει μια σειρά από συζητήσεις – εκδηλώσεις για όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη για την αντιμετώπιση των προκλήσεων αυτής της περιόδου.
Η συμμετοχή των Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αλλά και Ευρωβουλευτών όλων των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι θα παρεμβαίνουν σε αυτές τις συζητήσεις θα είναι διαδικτυακή, όπως επιβάλλουν οι παρούσες συνθήκες. Παρέμβαση θα έχουν βέβαια και οι δημοσιογράφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό με ερωτήσεις που θα υποβάλλουν επίσης διαδικτυακά.

Η πρώτη διαδικτυακή συζήτηση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 9/12 και ώρα 17.30 Ελλάδος (16.30 ώρα Βρυξελλών) και θα διαρκέσει 45’. Θέμα της συζήτησης είναι Επικαιρότητα  – Σύνοδος Κορυφής (Οικονομία, Ευρωτουρκικά, Κράτος Δικαίου).

Την επικαιρότητα θα συζητήσουν ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και Επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης και ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Αρβανίτης.
Μετά τις 18.00 οι Ευρωβουλευτές θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ θα δοθεί και η δυνατότητα ερωτήσεων μέσω των σελίδων του Facebook που θα προβάλλουν ζωντανά τη συζήτηση.

Η συζήτηση θα προβάλλεται ζωντανά μέσω Facebook στις παρακάτω σελίδες:

Θα προβάλλεται επίσης ζωντανά μέσω Youtube στη σελίδα Syriza European Parliament: SYRIZA European Parliament – YouTube

Μπορείτε να βρείτε την διαδικτυακή εκδήλωση στο Facebook στο παρακάτω link με όλες τις πληροφορίες για 9την εκδήλωση: Επικαιρότητα και Σύνοδος Κορυφής | Facebook

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.