
Ημερήσια Ενημέρωση νέων κρουσμάτων covid-19 στη χώρα μας
Σήμερα Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 693 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Για να παρέχουμε τις καλύτερες εμπειρίες, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευής. Η συναίνεση σε αυτές τις τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαζόμαστε δεδομένα όπως η συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συναίνεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες.
Σήμερα Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 693 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Πρεμιέρα για τη μέθοδο click away, για όσα καταστήματα θέλουν να λειτουργήσουν σήμερα, Κυριακή, ενώ προαιρετικά ανοικτά είναι και τα σούπερ μάρκετ. Υπενθυμίζεται ότι λόγω
Δύο Ελληνες συνελήφθησαν για κατασκοπεία στη Ρόδο έπειτα από ενδελεχή έρευνα της ΕΥΠ. Οι συλλήψεις έγιναν από την Κρατική Ασφάλεια και σύμφωνα με την επίσημη