Σκότωσε και τις δύο αδελφές αφου για χρόνια εξωθούσε στην πορνεία

Alvania22
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ερωτικό τρίγωνο με πάθος, ζήλια αλλά και μίσος, κρύβεται πίσω από την δολοφονία δυο γυναικών που ήταν αδελφές και οι οποίες είχαν τον ίδιο εραστή, που ήταν παντρεμένος και ζούσε κανονικά με την νόμιμη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους στα Τίρανα.

Αλβανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν τις τελευταίες ώρες ότι από τις μαρτυρίες που συγκέντρωσε η αστυνομία από τους συγγενείς των δυο αδελφών-θυμάτων, υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι στο μακρινό παρελθόν ο δράστης εξώθησε με την βία τις δυο αδελφές στην πορνεία και μάλιστα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές υπάρχει κατάθεση που αναφέρει ότι ο ίδιος έκανε και αγοραπωλησία βρεφών, εξαναγκάζοντας  τις δυο αδελφές να κυοφορούν. Οι αρχές δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα σ’ αυτές τις πληροφορίες καθώς ο δράστης, παλαιότερα ζούσε και στα Σκόπια και άγνωστο για ποιο λόγο, είχε αλλάξει το επώνυμό του …

Την αποκάλυψη πάντως για το ερωτικό τρίγωνο, έκανε ο ίδιος μετά την σύλληψή του, ενώπιον του δικαστή Γκέρντ Χόχα. Ο 59χρονος είχε διαδοχικά σε βάθος εικοσαετίας ερωτικές σχέσεις με τις δυο αδελφές τις οποίες και σκότωσε με Καλάσνικοφ πριν αλλάξει ο χρόνος σε μια ήσυχη συνοικία των Τιράνων. Ο Περπαρίμ Αντέμι, σκότωσε την Χριστίνα και την Ζανέτα στο σπίτι τους και μπροστά στα  δύο ανήλικα παιδιά της τελευταίας, ηλικίας 15 και 16 ετών. Το στυγερό έγκλημα, συνέβη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Γιατί συνέβη το μακελειό; Ο 59χρονος, πήγε αρχικά στο Χριστουγεννιάτικο μεσημεριανό γεύμα στο σπίτι όπου έγινε το φονικό,  και οι δύο αδελφές του κατέστησαν σαφές ότι πρέπει να τερματίσει τη σχέση μαζί τους. Το πρωί όμως της 30ης Δεκεμβρίου, περίμενε την Ζανέτα, να κατέβει από το διαμέρισμά της για να πάει για δουλειά στο εργοστάσιο όπου εργαζόταν. Την έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητο του και την απειλούσε με ένα μαχαίρι, να διακόψει τη σχέση που είχε αναπτύξει με συνάδελφό της στο εργοστάσιο. Η γυναίκα φάνηκε να το αποδέχεται και αμέσως μετά –όπως λέει ο ίδιος- πήγαν μαζί σε ξενοδοχείο.

Το επόμενο πρωί πάντως ο δράστης εμφανίστηκε αποφασισμένος να σκοτώσει και τις δυο αδελφές, ενώ πριν ανέβει στο διαμέρισμα τους, χρησιμοποίησε ως «δόλωμα» τον ανιψιό του για να μπει στο σπίτι, την ώρα που οι δυο αδελφές έτρωγαν πρωινό. Εκείνες έσπευσαν να κλείσουν την πόρτα αλλά ο 59χρονος άνοιξε αμέσως πυρ και τις εκτέλεσε. Στη σημείο βρέθηκαν 26 κάλυκες, ενώ μόνο 5 από αυτούς έπληξαν τις δυο αδελφές. Αφού διέπραξε το διπλό έγκλημα, ο 59χρονος πυροβόλησε στους τοίχους του διαμερίσματος, στη συνέχεια άφησε το άδειο αυτόματο όπλο και έφυγε τρέχοντας.

Newsit.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.