Οι υπερβολές ”αφυδατώνουν”την ουσία της σεξουαλικής παρενόχλησης…της Μανουέλας Μαθιουδάκη

Sexual harassment at work thrive
Facebook
Twitter
LinkedIn
Πολύ το τραβάνε μερικοί με την σεξουαλική παρενόχληση των γυναικών .Και αρχίζω να τα παίρνω ,που λένε και στα γύφτικα…,
 Διαβασα μερικές αφηγήσεις δημοσιογραφων οι οποίες μάλιστα ακούσθηκαν σε ημερίδα ,αν δεν κάνω λάθος, για την σεξουαλική παρενόχληση στα δημοσιογραφικά γραφεία.
Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η …τρομακτική, ….φρικιαστική παρενόχληση όπως την διηγήθηκε ανδρας δημοσιογραφος και η οπόία, όπως λέει, συνέβη σε μεγάλη και εγκυρη εφημερίδα
Απολαύστε την διήγηση:
“Ενα μεσημέρι του Ιουλίου, πηγαίνω από το τμήμα που εργάζομαι μέχρι τους υλατζήδες, στην άλλη άκρη της εφημερίδας. Στο στενό διάδρομο στέκεται γνωστός τηλεοπτικός δημοσιογράφος και στέλεχος (Σσ Αφαιρω το όνομα της εφημερίδας απο την διήγηση του δημοσιογραφου) συνομιλώντας με κόσμο. Ξαφνικά ανοίγει η γυάλινη πόρτα από τον προθάλαμο του ασανσέρ και περνάει από μπροστά τους μια νεαρή κοπέλα, γύρω στα 23-25, ασκούμενη προφανώς.
Ο γνωστός δημοσιογράφος την βλέπει να απομακρύνεται με την κοντή της βερμούδα, περιμένει λίγο ακόμη (γιατί συν τοις άλλοις δεν θα το έλεγε ποτέ αυτό μπροστά της, καθώς είναι και θρασύδειλος) και μετά γυρνάει ανερυθρίαστα και λέει στην ομήγυρη: «Ωραίο κωλαράκι ε;
Πςςς.. φυσάει μιλάμε». Αυτό το είπε τόσο δυνατά ώστε να το ακούσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι, αλλά όχι τόσο ώστε να φτάσει στα αυτιά της κοπέλας. Οι υπόλοιποι γύρω του πάγωσαν: οι υλατζήδες (όλοι τους αξιοπρεπέστατοι άνθρωποι μεταξύ 45-60 ετών) δεν έβγαλαν κουβέντα, ενώ ο μόνος που τόλμησε να μειδιάσει και να ψελλίσει κάτι εξίσου γελοίο ήταν ένας δημοσιογράφος που καθόταν πλάτη σε μένα…”””
ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΝΕΑ ΔΙΗΓΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΣΕΞ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ.
Λέει ,λοιπόν, ότι είχε πάει στο γραφείο υφυπουργού Αμυνας για ρεπορτάζ κι εκείνος αρχισε να την κυνηγάει γυρω γύρω στο τραπέζι για να την φιλήσει.Τελικά του ξέφυγε!
Ρε παιδιά, δεν θέλω να σας αποκαλύψω το όνομα του πρωθυπουργού που ,πριν απο πολλά χρόνια, στην καλοκαιρινή δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, μου τσίμπησε το μάγουλο.
Πάντως καταφερα να του ξεφύγω!!!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.