Στην ΕΡΤ 1 λεπτό προς λεπτό η ορκωμοσία του 46ου Προέδρου των ΗΠΑ.

Stratos kapitolio ipa 2
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η ΕΡΤ  θα καλύψει λεπτό προς λεπτό την ορκωμοσία του 46ου Προέδρου των ΗΠΑ, σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021, από τις 17:30,   από την ΕΡΤ1 και ραδιοφωνικά από το Πρώτο Πρόγραμμα.

Στο στούντιο της ΕΡΤ1, ο Φάνης Παπαθανασίου και η Κλειώ Νικολάου, σε μια έκτακτη ενημερωτική εκπομπή, μεταδίδουν όλες τις πληροφορίες και τις εξελίξεις από την αμερικανική πρωτεύουσα. Στην Ουάσιγκτον, η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ, Λένα Αργύρη, οι ανταποκριτές της δημόσιας τηλεόρασης στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και το Τμήμα Διεθνών Ειδήσεων της ΕΡΤ πληροφορούν, αναλύουν και καλύπτουν την αλλαγή σκυτάλης στον Λευκό Οίκο.

Το Πρώτο Πρόγραμμα, σε μια έκτακτη ενημερωτική εκπομπή, από τις 17:30 μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από την ορκωμοσία του νέου Πρόεδρου των ΗΠΑ.

Πολιτικοί επιστήμονες, διεθνολόγοι και αναλυτές από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού συζητούν για την επόμενη ημέρα των ΗΠΑ, με το δημοσιογραφικό επιτελείο του Πρώτου Προγράμματος να παρακολουθεί και να μεταδίδει τα γεγονότα με συνεχείς συνδέσεις και ανταποκρίσεις.

Παρουσιάζουν η Έλενα Καραγιάννη και η Μαρία Κονταξή.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.