Αλλάζει ο καιρός με συννεφιά και δυνατούς ανέμους στην Αττική βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλονίκη

Kairos2
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, στα δυτικά προβλέπονται τοπικές βροχές που από το μεσημέρι θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Τα έντονα φαινόμενα από τις βραδινές ώρες θα επηρεάσουν τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6, βαθμιαία στα πελάγη 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Εξασθένηση το βράδυ στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 5 με 6 και μετά το μεσημέρι 7 με 8 μποφόρ. Εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση τη νύχτα. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ εξασθενούντες το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.