Κλειστή η Εθνική οδός Αθηνών Λαμίας -Δύσκολη η κυκλοφορία Κηφισιά Μαρούσι…

720 4f60920970ff56c886a1ffa62e2d3a58
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σε πλήρη ακινητοποίηση όλων των οχημάτων στο εθνικό δίκτυο από τον κόμβο του Αγίου Κωνσταντίνου στη Φθιώτιδα τις Αφίδνες προχώρησε πριν από λίγο η αστυνομία εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, για να αποτραπεί ο κίνδυνος εγκλωβισμού των οχημάτων.

Σε αυτή την απόφαση αναγκάστηκε να φτάσει η αστυνομία καθώς υπήρχε αδυναμία να ανοίξει η εθνική οδός σε διάφορα σημεία από το μεγάλο όγκο του χιονιού που έπεφτε και την ίδια στιγμή οι κίνδυνοι για εγκλωβισμό των αυτοκινήτων και των ανθρώπων ήταν μεγάλοι.

Κλειστή είναι από τις 05.30 το πρωί η εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας για όλα τα οχήματα, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης που καθιστά πολύ επικίνδυνη την κυκλοφορία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΑΔΑ αναφέρει:

Λόγω της σφοδρότητας του καιρικού φαινομένου και για λόγους ασφαλείας οδηγών και οχημάτων, η εθνική οδός από τον κόμβο Καλυφτάκη (Κηφισιά) έως τη Λαμία θα παραμείνει κλειστή. Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. Στο επόμενο τρίωρο θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση (από ώρα 05:30). Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. Μέσα στις επόμενες ώρες θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση.

Επίσης, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη Λ. Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ, ρεύμα κυκλοφορίας προς «REGENCY CAZINO MONT PARNES». (από ώρα 08:58), στη Λ. Φυλής, στο ύψος Μονής Κλειστών, ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια. (από ώρα 10:30), για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη (χ/θ 20,600) μέχρι το ύψος ΗΜ.Κ. Σχηματαρίου-όρια Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Βοιωτίας (χ/θ 58, 520) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. (από ώρα 16:40).

Ακόμα έχει διακοπέι η κυκλοφορίας στη Λ. Διονύσου από το ύψος του Γηπέδου Διονύσου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ν. Μάκρη, στην περιοχή της Κηφισίας (από ώρα 21:35) και από το ύψος του Πάρκου Ανατολής στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά, στην περιοχή της Ν. Μάκρης (από ώρα 21:35).

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.