Απάντηση Δημήτρη Λιγνάδη στην Κυρία Μενδώνη

Tσpatroklos skafidas 0002
Facebook
Twitter
LinkedIn

Απάντηση στον χαρακτηρισμό της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη για το «επικίνδυνος άνθρωπος», έδωσε μέσω του Live News ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης.

” Το αν είμαι επικίνδυνος ή όχι θα το κρίνει η ιστορία και όχι λαϊκά δικαστήρια, τόνισε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.’

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Λιγνάδη

‘«Πριν από λίγο πληροφορήθηκα μια δήλωση που έκανε η κυρία Μενδώνη και πρώην προϊσταμένη μου για το άτομό μου… Δύο πράγματα θα ήθελα να επισημάνω. Πρώτα από όλα οφείλω να πω ότι θεωρώ την κυρία Μενδώνη μία επαρκέστατη – στη δουλειά της – υπουργό, με την οποία είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα για το δεύτερο που θα ήθελα να σας πω, είναι το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί. Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».

 

Η κα Μενδώνη έκανε λόγο για έναν επικίνδυνο άνθρωπο ο οποίος όπως είπε την εξαπάτησε.

«Ο Λιγνάδης μας εξαπάτησε και με εξαπάτησε με υποκριτική τέχνη», είπε η κ. Μενδώνη και όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός «δεν ήταν προσωπικός φίλος του Δημήτρη Λιγνάδη, τον γνώριζε όπως όλοι από το σανίδι. Όπως και εγώ», ενώ υποστήριξε ότι κατασκευάζονται fake news.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.