Βόζεμπεργκ στο ΘΕΜΑ 104,6: Η κυρία Μενδώνη οφείλει να παραιτηθεί

Elizas
Facebook
Twitter
LinkedIn

Την άποψη ότι η Λίνα Μενδώνη οφείλει να παραιτηθεί, εξέφρασε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.  

Η κ. Βόζεμπεργκ τόνισε ότι εκ του θεσμικού της ρόλου η κ. Μενδώνη έχει αντικειμενικά την πολιτική ευθύνη της επιλογής του Δημήτρη Λιγνάδη, διευκρινίζοντας, παράλληλα, ότι δεν επιρρίπτει στην υπουργό Πολιτισμού ούτε απόπειρα συγκάλυψης, ούτε ότι και ότι γνώριζε εκ των προτέρων για τις πράξεις του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Παράλληλα, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι η υπουργός Πολιτισμού οφείλει να διευκολύνει τον Πρωθυπουργό καθώς είναι δική της ευθύνη η επιλογή των προσώπων. «Δεν είναι ευθύνη του πρωθυπουργού, αλλά του εκάστοτε υπουργού» η επιλογή προσώπων, τόνισε η ευρωβουλευτής.

Η κ. Βόζεμπεργκ επέκρινε την αντιπολίτευση αλλά και όσους στοχοποιούν τον Πρωθυπουργό για την υπόθεση, λέγοντας ότι θεωρεί αδιανόητο να τολμούν με θρασύτητα να στρέφονται κατά του προσώπου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ενας Κυριάκος Μητσοτάκης που αν μη τι άλλο κανένας δεν μπορεί να μην παραδεχθεί ότι είναι ένας άριστος οικογενειάρχης και πατέρας και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να δεχθεί ότι υπάρχει κάποιος στην κυβερνητική δομή να κάνει αυτά τα αίσχη, δεν υπάρχει περίπτωση να γνώριζε, ούτε να φανταστεί κάτι τέτοιο», υπογράμμισε.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.