Συγγενή του από κορονοϊό έχασε ο ερευνητής στις ΗΠΑ Γιώργος Παυλάκης,ο ασθενής είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου

παυλακης
Facebook
Twitter
LinkedIn

Συγγενή του από κορονοϊό έχασε ο ερευνητής στις ΗΠΑ Γιώργος Παυλάκης, όπως ενημέρωσε μέσω του Facebook.

Όπως ανέφερε ο ασθενής είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου

.Εν τω μεταξύ στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» των Ιωαννίνων νοσηλεύεται με κορονοϊό  αν και έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου  ο 86χρονος πατέρας του Δημοσθένη Σαριγιάννη καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής, επικεφαλής του Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Μηχανικής και επικεφαλής του Κέντρου για το Εκθεσίωμα και της Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στην ανάρτησή του ο ερευνητής κ.Παυλάκης υποστηρίζει ότι  «Δεν υπάρχει απόλυτη εγγύηση ότι ο εμβολιασμός είναι πανάκεια […] Κανένα μέτρο από μόνο του δεν θα μας γλυτωσει από την πανδημία.» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

«Μόλις χάσαμε κι εμείς διασωληνωμένο συγγενή στην Αθήνα που είχε κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου. Ο κορονοϊός έρχεται ολοένα και κοντινότερα σε κάθε οικογένεια.

Εν τω μεταξύ αυτός ο πανικός ότι τα σπίτια είναι το “πρόβλημα” κι άμα βγούμε έξω και τα ανοίξουμε όλα, εστίαση, σχολεία, εκκλησίες θα τελειώσουμε με την επιδημία, δεν λέει να κοπάσει. Κάνουμε τις επιθυμίες μας πραγματικότητα.

Είναι καιρός να αρχίσει ουσιαστική και μόνιμη καμπάνια ενημέρωσης σε βαθος για όλη την κοινωνία. Κανένα μέτρο από μόνο του δεν θα μας γλυτωσει από την πανδημία.

Σε αυτή τη φάση τα χρειαζόμαστε όλα. Αυτοπροστασία με καλές μασκες σωστά φορεμένες. Αποστάσεις και αποφυγή εσωτερικών χωρών καί συνωστισμών. Εμβόλια. Τεστ συχνα για όλους που βρίσκονται σε κοινούς χώρους. Το μόνο μαγικό φάρμακο αυτή τη στιγμή είναι αυτό που έκανε η Πορτογαλία. Έκοψαν το τεράστιο τρίτο κύμα που είχαν σε ένα μήνα. 12 φορές κάτω τα κρούσματα, κανένα θάνατο σήμερα! Γιατί δεν κάνουμε το ίδιο;;».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.