Παράνοια -παρακινούν οι γονείς τα παιδιά σε σχολείο για κατάληψη για να μην κάνουν το Self test…

Entasi thessaloniki
Facebook
Twitter
LinkedIn

Α΄ Λύκειο Ευόσμου μια Κυρία αποφάσισε να μην κάνει  το παιδί της  διαγνωστικό τεστ και με άλλα 6 παιδιά κάνουν κατάληψη στο σχολείο.Τα 400 παιδιά που δεν συμφωνούν αφου το 15μελές δεν ασπάζεται την άποψη της   περιμένουν έξω απο το Λύκειο να διευθετηθεί το θέμα.Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο.Η μητέρα μαλιστα που έχει δημιουργήσει όλη αυτή την πολεμική ατμόσφαιρα έκανε μήνυση στον Λυκειάρχη!

Η ένταση ξεκίνησε απο χθες Τετάρτη  ανάμεσα στον διευθυντή και την μητέρα του μαθητή της Α’ Λυκείου οταν απο    την Δευτέρα  ο ανήλικος πήγε στο σχολείο χωρίς αποτέλεσμα self test. Από την πλευρά του σχολείου τονίζεται ότι εφαρμόστηκε η κείμενη νομοθεσία και ότι δεν μπήκε ούτε ένας μαθητής στο σχολείο χωρίς την υπεύθυνη δήλωση αρνητικού αποτελέσματος από self test.
Ακολούθως η μητέρα του μαθητή Σοφία Ρωμαίου, υπέβαλε μήνυση σε βάρος του διευθυντή του σχολείου. Ωστόσο με προφορική εντολή εισαγγελέα δεν ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου. Το μεσημέρι της Τετάρτης μια ομάδα περίπου τριάντα ατόμων συγκεντρώθηκε έξω από το σχολείο για να εκφράσει τη συμπαράστασή της στην κυρία Ρωμαίου. Τα μέλη της ομάδας αυτοαποκαλούνται «θεματοφύλακες του Συντάγματος». Μάλιστα κάποιοι από αυτούς φορούσαν στρατιωτικούς μπερέδες. Όταν είδαν να καταφτάνει έξω από το σχολείο ένα περιπολικό της Αστυνομίας το περικύκλωσαν και ζητούσαν από το πλήρωμά του να συλλάβει τον διευθυντή. Αγνοούσαν ως φαίνεται την προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.