Για πρώτη φορά μίλησαν οι γονείς της Καρολάιν

Images
Facebook
Twitter
LinkedIn

Βυθισμένοι στο πένθος, η Σούζαν και ο Ντέιβιντ Κράους, έχουν κάνει νέο σκοπό της ζωής τους την τύχη της εγγονής τους Λυδίας, η οποία, ενός μόλις έτους, είναι πολύ μικρή για να καταλάβει ότι υπήρξε ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας της 20χρονης μητέρας της από τον ίδιο τον πατέρα της.

Μιλώντας στη Daily Mail: «Η Σούζαν κι εγώ θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας για να εξασφαλίσουμε ότι θα δοθεί δικαιοσύνη και ότι η μικρή Λυδία θα μεγαλώσει με όλα τα προνόμια που μπορούμε να της δώσουμε και ότι οι αναμνήσεις της μητέρας της θα ζουν για πάντα».

Για τις επιθυμίες της οικογένειας, την επιμέλεια της μικρής Λυδίας αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η μητέρα της Καρολάιν, μίλησε έξω από τα κτήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, ο δικηγόρος της οικογένειας Θανάσης Χαρμάνης.

«Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας η οποία συνειδητοποίησε κάποια στιγμή ότι ουσιαστικά στην δεύτερη κηδεία (σ.σ. το μνημόσυνο) αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της. Και καταλαβαίνετε πόσο τραγικό και επώδυνο είναι αυτό», δήλωσε ο κ. Χαρμάνης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.