Απο πνιγμό στη θάλασσα ο θάνατος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς…

Folegandros garyfallia kadro
Facebook
Twitter
LinkedIn

Από πνιγμό προήλθε ο θάνατος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας-νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, ο θάνατος της νεαρής κοπέλας από το Βέλο Κορινθίας προήλθε από πνιγμό δια θαλάσσιου ύδατος επί βάθους κακώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές στο σώμα της εντοπίστηκαν τραύματα συμβατά με πτώση, σαν να κύλησε στα βράχια πριν καταλήξει στη θάλασσα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 26χρονη ζούσε όταν έπεσε στη θάλασσα. Συνεπώς, είτε είχε χάσει τις αισθήσεις της όταν έπεσε στο νερό, είτε να είχε τραύματα που την καθιστούσαν ανήμπορη να κολυμπήσει, με αποτέλεσμα τον πνιγμό της.
Για την τραγωδία που βρήκε την οικογένειά τους μίλησαν οι γονείς της άτυχης Γαρυφαλλιάς, η οποία δολοφονήθηκε από τον 30χρονο φίλο της ενώ έκαναν διακοπές στη Φολέγανδρο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η μητέρα της 26χρονης ζήτησε να γίνει σεβαστός ο πόνος της οικογένειάς της και να περάσει το μήνυμα η κόρη της να είναι η τελευταία που πέφτει θύμα στα χέρια ενός «άνανδρου».

«Σας παρακαλώ περάστε αυτό το μήνυμα, ότι πρέπει να είναι η τελευταία Γαρυφαλλιά το παιδί μου που πέφτει στα χέρια ενός άνανδρου άνδρα και πρέπει εμείς οι μάνες να μεγαλώνουμε τα αγόρια μας διαφορετικά», είπε συγκεκριμένα.

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για αυτόν τον κύριο το μόνο που μπορώ να σας πω για το παιδί ότι ήταν ένα αξιόλογο πλάσμα πολύ αγαπητό, ένας επιστήμονας, ένα δώρο για μένα, για την οικογένειά μου και τα αδέρφια της και υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που μόνο άνανδρους και αλήτες μπορώ να τους χαρακτηρίσω όταν παίρνουν ένα κορίτσι διακοπές και αντί να το προστατεύσουν του φέρονται με αυτόν τον τρόπο», είπε σε άλλο σημείο και τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη θα κάνει την δουλειά της.

Σημείωσε ότι δεν είχε γνωρίσει τον 30χρονο. «Δεν τον έχω γνωρίσει τον νεαρό μόνο στην κρίση του παιδιού μου που μου έλεγε ότι είναι ένα καλό παιδί αλλά έβλεπα κάποιες χειριστικές ενδεχομένως συμπεριφορές, αλλά πάνω στον έρωτα ένα παιδί ίσως και να μην τα είχε δει», είπε.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.