Να αγιάσει το στομα σου Γερασιμε Σκιαδαρεση….-Ευθύνες και στα κυκλώματα που τους στηριξαν..Του Παύλου Αλέπη

Pavlos1
Facebook
Twitter
LinkedIn
Να αγιάσει το στομα σου Γερασιμε Σκιαδαρεση….-Ευθύνες και στα κυκλώματα που τους στηριξαν.. Ειπε σωστα και απλα…
Ηθοποιος που κάνουμε στραβα μάτια για το ηθος που ποιει,ειναι …δημοσιογραφος που ευτελίζει και κακοποιεί τον δημόσιο λογο..
Τα πράγματα ειναι απλα…..Και χτισαν ΟΛΕΣ τις προεκτασεις…
Αλλα βλέπεις, φτασαμε στις μερες που δεν τολμάμε να μιλάμε ελεύθερα για ηθικη και αισθητική… Παντα καραδοκεί καποιος να αμφισβητήσει και να επικαλεσθει τις προθέσεις καλοπροαιρετων …Το επιχειρημα του ,οτι ευκολα γλυστρα μια κριση στην συκοφαντία…. Και αυτο τι σημαινει ; κανε τον αδιάφορο, γιατι ενδεχεται να μην ειναι ετσι;;;
Να παραδεχθώ ειλικρινα ,πως τα τελευταια χρονια η εκτόξευση προσωπικών κρισεων εχει ξεφύγει .
Το πλαισιο του δημόσιου λογου παντα ειχε κανονες που τους γραψαμε στα παλαια μας ADIDAS….. Και ποιος φταει ρε Πατριωτες;; Ποιος προσπαθει για μια…στοιχειωδη επαναφορα.. Δημοσιογραφος,λεει,ο αλλος και αγνοει καθε δεοντολογια..
Δεν εχει ευθυνη αυτος ,ο προισταμενος του,ο εκδοτης του, ;;;;Και το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ..;;; Ναι διακινούνται τεραστιες ποσοτητες κακιας, ημερησίως, οπως παρατηρει ο φιλος και αδελφος Νασος Αθανασιου στο βιβλιο του ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ… (Αναλυτικα τα σκαλια του κατηφορου της διεθνους δημοσιογραφιας)..
Και το ….δευτερο εγκλημα ολοκληρωνεται με μια ατομικη σιωπη,τυπου,-Ελα μωρε εγω θα βγαλω το φιδι απ την τρυπα;
Ετσι το φιδι ορθώνεται ντουρο αδηφαγο και καλοζωισμένο, ετοιμο να δαγκωσει την ζωη και τον λαιμο μας…Τι ετοιμο λεω ,δαγκωνει αβερτα,την ψυχη μας στο καρυδι ,γιατι στο κυκλωμα -που ειπε ο Σκιαδαρεσης- ανηκουμε ΟΛΟΙ .
Την ουριτσα του να μην την βγαζει κανενας. Σιωπηλοί γνωριζουμε τον καθε παραβατικο, άτολμοι αποφεύγουμε την καταγγελία….
Τωρα η πρόστυχη λογικη -αμερικανικης προελευσης- εγινε καθεστως ακλόνητο ..-Γραψε οτι θες για μενα, αρκει να πεις σωστα το ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ…
Λεω ψεματα για τον καθε προσκυνητή της εφημερης δημοσιοτητας;; Λεω ψέματα για τον βωμο της προβολής, ετοιμης να σκεπάσει -πολυχρωμη ομπρελλα- ανήθικους, αρρωστημένους, ανωμαλους και παραβατικους καθε κοινωνικου καθωσπρεπισμού;;
Οι προβεβλημένοι ντενεκεδες, με η χωρις ταλεντο, επικράτησαν ολοσχερως…Και καμαρωνουν και διπλα και κοντα μας και στο γυαλί και στην πλατεία….
Και απο κοινωνική δειλια ,ελαχιστοι ψάχνουν πια ,για κοινωνικα πρότυπα. Και το πιο τραγικο,ολοι να το βλεπουμε και ολοι να σφυρίζουμε Για βιαστες μιλαμε, για επιπλέοντες ΠΕΙΡΑΤΕΣ του φοβου…. Μαλιστα υποκριτικα εκφραζουμε και τον θαυμασμο μας,στους ελαχιστους κακοποιημενους-κακοποιημενες που βρισκουν το ΘΑΡΡΟΣ της καταγγελίας..
Δειτε τα θαύματα της κριτικης,κρατουν το πολυ τρεις μερες …
Το φίδι θα γελά μεχρι δακρύων…..
Και αντι να γυρίσει αυτο στην τρυπα του τρομοκρατημενο,
γυριζουμε εμεις ,εμεις του κυκλώματος. (Να δεις που καποιος θα σπεύσει να δηλωσει απ εξω την ουρα του…)
Θα αναδείξουμε ομως ταχυτατα , το επομενο ταλεντο που …εξυπηρετει μια αρρωστημένη κοινωνια,που αδιαφορεί για ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ…..
Η κοινη απασχόληση τωρα, ειναι στο πως περνα καταρρακωμένος στο κελι,, ο βιαστής…Οι…βιασθησες, ουτε που ρωτήθηκαν…. Τι λογαριασμούς θα ανοιξουμε ;;;

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.