Δειτε την κωμωδια του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ…του Παύλου Αλέπη

Pavlos1
Facebook
Twitter
LinkedIn
Σιγα την…εκταφή που εκανε ο Γιωργος Κυρτσος,που ειπε οτι τα ΜΜΕ μας ,ΘΑΒΟΥΝ το Ποθεν Εσχες του Κυριάκου
Ολοι γνωρίζουμε πως τοσα ουσιαστικά εχουν ταφει και το…κραταμε μυστικο… Κλαιει κανεις τον…Μακαρίτη;;; Ταφου η σιωπή και ,κωμωδία μαυρη…
Για γελια και για κλαματα η συνολικη υποθεση και η τελευταια Πανευρωπαϊκή πιστοποιημενη , θεση των ΜΜΕ ως προς την αξιοπιστία ουτε απασχολεί κανεναν…
Διαβαζω τιτλο . 120 εκατ ευρω στους αναξιοπαθουντες-απ την κριση- καναλαρχες-εκδοτες. Το ενεκρινε η Κομισιον .Κλαρινο οι…μενευρωπηδες… Και το κειμενο σοβαρο -σοβαρο,αναλυει την χασουρα των κυριων διαστρεβλωτών της πραγματικοτητας που η Ευρωπαικη και ντοπια πολιτική ενισχυει ανευ ουδεμιάς αντιρρήσεως….
Ουτε για τα ματια… Βρε παπαρες ΑΥΤΗ την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ προστατεύετε θεσμικα και καμαρωτά;;; Τι κυνισμος απ τους κυνες με τα σαλια να τρεχουν…Κρεας κρεας ωμες σάρκες λεοντες !!!!
. Ποσο πορωμένος και αναλγητος πρεπει να εισαι ;;; Μετραει στο Ταμείο του σουπερ Μαρκετ ο καταναλωτης και ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ γιατι τα ευρω δεν φτανουν….Δεν τοχει δει δημοσιογράφος αυτο να το πει στο ρεπορταζ του… εστω καλυμμενα;; Δεν ακουσε κανενας τι τερατα απανθρωπα κανουν τα …παλληκαρια που επαναπροωθουν κατατρεγμένους ταλαιπωρους μουσκεμένους;; Τινος εντολές εχουν;;
Ποιο ρεπορταζ,τι ειναι τουτο; αυτο που κανουν απ το γραφειο οι εντολείς- επικεφαλεις;;;
Γραψε λεει για τον …Ταβερνιαρη,εκει που τρωει ο Τσιπρας… Γράφει ο αλλος για την….Ταβερνα που …θελει να συνδέσει με το νοικιασμενο σπιτι του καλοκαιριου, του Τσιπρα, ποιου αλλου..που τοσος θορυβο ξεσηκωσε η πέννα του Παπαχρηστου και ο…μάρτυρας γειτων μαρτυριαρης… Και ενα ρεπορταζ δεν ειδαμε επι τοπου, να διορθωσει ο… περιγραφεας τουλαχιστον τον τοπο…Που τα ειδες τα Λεγραινα λεβεντη μου;;; Αλλοιως λεγεται η περιοχή, εγω ξερω.. Ρωτησα…. .Που την ειδες την Ταβέρνα φιλε μου, εγω πήγα και ειδα Ρεστωραν κυριλε ,που λενε..
..Με πιατα Θαλλασινα Γκουρμε -,αν εχεις ακουστα,- παλιό ναι μεν μαγαζι 50 και χρονων απλο, σύγχρονο και μοδατο,ακομα και στις μερίδες και το στησιμο των πιατων που λενε στο Μαστερ Σεφ….Ταβερνα δεν την λες…(Ειναι σαν κι αυτη που σε πήγαινε ο μπαμπας σου;;;)
Αλλα που ρεπορτάζ. Αυτο θελω να πω..Εκει που ψαχνεις με τα ματακια γουρλωμένα ,οχι απ το…αιρ κοντισιον…. Ενα ψηλο συρματόπλεγμα στο περιβοητο σπιτι,που δεν φαινεται απ το δρομο…θα εβλεπε ο δαιμονιος -και τις καμερες ασφαλειας,αν εφτανε ο…ρεπορτερ αφηνοντας το γραφειο και τον ετρωγε η μεση του να …μπανισει την περιοχη . Αν μαλιστα εκανε και ερωτήσεις θα του ελεγαν για τους επωνυμους που συχνάζουν χρονια και για τον Γιωργο Παπαδακη,και τον…Γκαργκανα, και αντε τωρα μην κανουμε τον…παλαιο κοσμικογραφο….,Αλλα και οτι τα ψαρια τα προμηθευει ο Σακκας,κυριως,απ την Αγορα στο Λαυριο,που τραγουδησε ο Σαββοπουλος .. μετα .την εποχη του Συρτακι ντανς….θα μάθαινε.. .Ευκολο.
Τα κοινωνικα δίκτυα ,γελοιοποιουν ενιοτε, τις καταστασεις.. Μα δεν αρκει.
Δειτε την κωμωδια του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ. Διαβάσατε τιποτα σοβαρο;
Αθροιστικα τα ΔΑΝΕΙΚΑ των κυβερνωντων μετρηθηκαν στα 15 εκατ και ο… μαθηματικος πρόσθεσε και τα 400 του κομματος.. Μπραβο ρε λεβέντη και εσυ παιξε το ΙΔΙΟ παιχνιδακι… Και οι επιθεωρήσεις αφαντες κι αυτες να αθροισουν τα ΑΚΙΝΗΤΑ ….Μονο μια αρμαθιά κλειδια απ τα σπιτια του Μιλτιαδη Βαρβιτσιωτη εβγαλε γελιο, κι αυτο λάθος γιατι αν γινοταν ρεπορτάζ θα μαθαινατε πως τα πλουτη ανήκουν στην Μαννα του , οχι στον Γιαννη…(Εχουν κανει ρεπορταζ οι παλαιοτεροι)
Η σαμπρέλα των υπερβολων δεν λεει να σκασει και ο αναγνωστης με Μιθριδατικο δηλητηριακι καταπινει γουλια γουλια και αχορταγα την καθε βουτηγμένη παπαρα.. .Το φλυτζάνι με τις…βουτιες,εγινε… καζάνι και κανενας δεν πιστεύει ΤΙΠΟΤΑ. Καζαν ντιπι….
Τωρα τελευταία, επεσε και το καστρο με το παλαιο επιχείρημα-Μα δεν υπαρχει ενας Εισαγγελεας;; Και ουτε ο μορτης της γειτονιας δεν απανταει … .-Να αρχισει απ την ανοησια σου ,ο Εισαγγελεας ρε μαγκα ναουμ;;;
Και το πλοιο παει…
Στην απεραντοσύνη της Θαλάσσιας ανοησιας …
Μαθαμε και το VIral επαρχιωτοπουλα του ονειρου…(Ριξε και μια αγγλικουρα να μοστραρισθεις ως μορφωμένος )….
Η Δημοκρατία θα κλαψει πικρα πανω απ το χυμένο γαλα…
Ξίνισε πολυ κι αυτό, ειναι και Καλοκαιρι….
Κατα τα λοιπα -που εγραφε ο μακαριτης Βασιλης Παικος -μας βοηθησε πολυ το ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ρεπορταζ του συναδελφου που αραδιασε τις …συναντησεις στις εν Τριπολιτσα φυλακες ,ολων των αστεριων κατηγορουμενων για ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ εγκληματα…Το ποσο βοηθησε την κριση μας-η ματιά βουτια στην…πτερυγα,δεν λέγεται..

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.