Αναζωπύρωση της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη κατευθύνεται στα πρώην Βασιλικά κτήματα

Tatoi1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η εστία της φωτιάς είναι πολύ κοντά στα πρώην Βασιλικά Κτήματα του Τατοΐου, ενώ υπάρχει άλλο ένα μέτωπο στο ρέμα της Χελιδονους.

Η τροχαία κόβει την κίνηση στο ύψος της γέφυρας της Βαρυμπόμπης και δόθηκε εντολή εκκένωσης στους κατοίκους στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και τη Δροσοπηγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πυροσβεστικό Σώμα, έπιασε φωτιά εντός της ρεματιάς στην περιοχή των Αδάμων και η φωτιά καίει άκαυτο δάσος, ενώ περιμετρικά υπάρχουν καμμένα.

Μάλιστα στις 14:30 υπήρξε ενημέρωση για δεύτερη αναζωπύρωση στο ίδιο ρέμα, στις παρυφές του Κρυονερίου.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά καίει σε τμήμα εντός των πρώην βασιλικών κτημάτων και μάλιστα γύρω στις 16:00 υπήρξαν πληροφορίες ότι βρίσκεται μια ανάσα από τα κοντέινερ με τους βασιλικούς θησαυρούς, δηλαδή εντός του ιστορικού πυρήνα του κτήματος.

«Η φωτιά είναι πάρα πολύ μεγάλη έχει φτάσει στα ανάκτορα στο βασιλικό κτήμα μέσα», δήλωσε ο δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, ο Θεός να βάλει το χέρι του. Η πυρκαγιά είναι μέσα στα βασιλικά κτήματα, κοντά στα ανάκτορα. Δεν ξέρω αν έχει φτάσει στα κτίρια, αλλά είναι κοντά και όπως με ενημέρωσε η Πυροσβεστική είναι πάρα πολύ κοντά στα κοντέινερ που έφεραν για να αποθηκευτούν μέσα τα αντικείμενα των βασιλικών ανακτόρων», πρόσθεσε.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.