Συναγερμός στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη- Ανδρας με φιάλες βενζίνης και πετρελαίου απειλουσε να ανατιναχθεί

ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/eurokinissi)
Οδηγός έφτασε με το αγροτικό του αυτοκίνητο μέχρι το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και απειλούσε να ανατιναχθεί, Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Συναγερμός σήμανε έξω από τη Βουλή στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη όταν άνδρας ανέβηκε με αγροτικό όχημα στο πεζοδρόμιο μπροστά από το μνημείο και απειλούσε να ανατιναχθεί.

«Θα ανατιναχτώ» φώναζε ο άνδρας που ακινητοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο.

Στο σημείο έφτασε μέχρι και η αντιτρομοκρατική.

Μέσα στο αγροτικό όχημα βρέθηκαν δυο μπιτόνια βενζίνη και ένα με πετρέλαιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας με το αγροτικό έκανε γύρους στο πεζοδρόμιο.

Ο άνδρας έχει προσαχθεί στην υποδιεύθυνση κρατικής ασφάλειας.

Τα συνθήματα πάνω στο αγροτικό
Το αγροτικό που ανέβηκε στο πεζοδρόμιο μπροστά από τη Βουλή είναι μπλε χρώματος και ο ιδιοκτήτης του είχε γράψει πάνω στο όχημα διάφορα συνθήματα κατά της Τουρκίας. Οπως φαίνεται και από τις πρώτες φωτογραφίες μεταξύ των συνθημάτων είναι «Λαϊκό δικαστήριο», «Οι Τούρκοι κρατούν το σπίτι μου αιχμάλωτο 30 χρόνια τώρα!!! Αιχμάλωτη και την ιαματική πηγή», «Οι Τούρκοι κυβερνάνε την Ελλάδα. Αποδείξεις Εδώ!!!», «Ιστοριογράφος»

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.