Γιώργος Παπανδρέου ραντεβού με τους υποψηφίους

Papandreou 224245
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Γιώργος  Παπανδρέου   πήρε την  πρωτοβουλία για συναντήσεις και με τους έξι υποψηφίους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και με τον θεσμικό εκπρόσωπο του κόμματος.

Επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη του iefimerida.gr ότι είναι ένα βήμα πριν την τελική ανακοίνωση των προθέσεών του, ο πρώην πρωθυπουργός , παρενέβη στην πορεία των εσωκομματικών εκλογών, γνωστοποιώντας το βράδυ του Σαββάτου, μέσω δήλωσής του την πρωτοβουλία του αυτή, για την οποία είχε ενημερώσει μέσω sms την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Το πρώτο ραντεβού έγινε με τον γραμματέα της ΚΠΕ του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη στις 8 το βράδυ, λίγη ώρα αφότου δόθηκε στη δημοσιότητα η ανακοίνωση-παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ συναντήθηκαν στο γραφείο του κ. Παπανδρέου στη Βουλή επί μία ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr κατά τη διάρκεια της συνάντησης μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οι προϋποθέσεις για να εξασφαλιστεί η ενότητα του χώρου και η προοπτική της παράταξης. Ο πρώην πρωθυπουργός δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές ή τουλάχιστον καμία πλευρά δεν το ανακοινώνει ακόμη

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.