Πέθανε η δημοσιογράφος Ελένη Αποστολοπούλου

Apostolopoulou
Facebook
Twitter
LinkedIn

Απώλεια για την οικογένεια της ΕΡΤ και τον δημοσιογραφικό κόσμο. Έφυγε το πρωί σε ηλικία 70 ετών η δημοσιογράφος Ελένη Αποστολοπούλου, έπειτα από μακροχρόνια ασθένεια.

Η Ελένη Αποστολοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1951. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην ΕΡΤ επί 22 χρόνια αρχικά στο ραδιόφωνο και έπειτα στην τηλεόραση στον τομέα της ενημέρωσης, ως ρεπόρτερ και αρχισυντάκτρια εκπομπών και δελτίων ειδήσεων. Επίσης, σκηνοθέτησε και παρουσίασε στη ΝΕΤ, οδοιπορικά ντοκιμαντέρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εργάστηκε για χρόνια και σε έντυπα μέσα. Γιος της είναι ο συνάδελφος Νίκος Καπόγλης που εργάζεται από το 1999 στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ και σύζυγός της ο Μιχάλης Κυριακίδης στέλεχος του ενημερωτικού ραδιοφώνου της ΕΡΤ.

“Πάλεψε τα χτυπήματα, αγωνίστηκε πολύ, δημιούργησε στη δουλειά και στην κοινωνία, ξεχώρισε για το ήθος και την ευγένειά της”. Με αυτά τα λόγια την αποχαιρετούν φίλοι και συνάδελφοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με αυτά τα λόγια την αποχαιρετούμε και εμείς στην ΕΡΤ, εκφράζοντας τη συμπαράστασή μας στην οικογένειά της.

Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη, στις 11:00 στο νεκροταφείο Αγίου Δημητρίου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.