Ρόδος :Φρίκη και ανατροπές στην υπόθεση της 8χρονης

A 266 1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του υποτιθέμενου βιασμού του 8χρονου κοριτσιού στη Ρόδο προκαλούν φρίκη,

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, πίσω από την κακοποίηση του μικρού κοριτσιού βρίσκεται μια θεία του, η οποία βάζοντας σε εφαρμογή ένα φρικτό και ταυτόχρονα σατανικό σχέδιο ήθελε να αρπάξει από την οικογένεια της 8χρονης το ποσό των 700 ευρώ.

Κι ενώ ο παππούς της ανήλικης είχε κληθεί να καταθέσει στην προανάκριση που έχει ξεκινήσει μετά από εντολή του εισαγγελέα ως ύποπτος, τα στοιχεία που άρχισαν να έρχονται στην διάθεση των αστυνομικών αλλά και οι καταθέσεις από τα δύο αδερφάκια της οκτάχρονης άλλαξαν ριζικά την πορεία της υπόθεσης

.

Ο ιατροδικαστής, βάση των ευρημάτων δεν μπορούσε να αποφανθεί ότι το τραύμα του παιδιού στα γεννητικά του όργανα προέρχονταν από βιασμό, ενώ τα λόγια των αδερφών της ανήλικης 11 και 12 ετών στους αστυνομικούς τους έπεισαν ότι κάτι διαφορετικό συνέβαινε. «Ο παππούς μας, μας αγαπάει πολύ και δεν μας έχει πειράξει ποτέ. Δεν θα μας έκανε ποτέ κακό και τον αγαπάμε πολύ», είπαν τα δύο παιδιά στους αστυνομικούς.

Έτσι το περασμένο Σάββατο η 33χρονη μητέρα κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. Αφού οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ που ανέλαβαν να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση της παρέθεσαν όλα τα στοιχεία, στη συνέχεια άρχισαν να την πιέζουν έτσι ώστε να τους πει την αλήθεια.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.