Υστατο Χαίρε στην Φώφη Γεννηματά

Fofi gennimata
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Ελλάδα αποχαιρετά την  Φώφη Γεννηματά.Μια γυναίκα σύμβολο για πολλούς Έλληνες που έφυγε νικημένη από τον καρκίνο στα 56 της χρόνια.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε επίσης ένα λευκό τριαντάφυλλο στο φέρετρο της Φώφης Γεννηματά και προηγουμένως ασπάστηκε την οικογένειά της.

Στην εκκλησία παρευρίσκονται  ο Αλέξης  Τσίπρας   ο Κώστας Σημίτης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Γιώργος Παπανδρέου      ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας και ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μια από τις πιο συγκλονιστικές εικόνες από τη Μητρόπολη και την κηδεία της Φώφης Γεννηματά ήταν αυτή της Ντόρας Μπακογιάννη. Μιας γυναίκας που πριν από λίγο καιρό έκανε γνωστό πως κι εκείνη παλεύει με τον καρκίνο. Έφτασε στη Μητρόπολη λίγο πριν από τις 14:00, υποβασταζόμενη από τον γιο της, Κώστα Μπακογιάννη και με μια πατερίτσα να τη στηρίζει για να περπατήσει.

Στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά προσήλθαν μαζί στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, δύο πολιτικοί αντίπαλοι. Ο Νίκος Δένδιας και ο Γιώργος Κατρούγκαλος, επέλεξαν να φτάσουν ο ένας δίπλα με τον άλλο, εκπέμποντας μήνυμα ενότητας, αλληλοσεβασμού και ευγένειας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.