Ολλανδέζα δημοσιογράφος : Μας έδωσε την αφορμή να δούμε… του Παύλου Αλέπη

F1a1db98581561160371ed78a846cfad s
Facebook
Twitter
LinkedIn
Η είναι η παριστανουν τους αφελείς μερικοί..
Αφήστε στην ακρη την Ολλανδέζα.
Μας εδωσε την αφορμή.  Αφορμή να δούμε μεσα απ το αν απάντησε -η δεν απαντησε- ο Πρωθυπουργος κατα πως πρέπει, με το αν οι ερωτήσεις ειναι στακατες η σικατες , η και προσβλητικές , περα απο κορεκτιλες και υφος ,την ουσία.
Και την ουσια την γνωριζουν ΟΛΟΙ. Την γνωριζαν παντα.
Στον τοπο μας τα τελευταια χρονια το παιχνιδι των ΜΜΕ ειναι στρεβλο περα για περα. Χτυπά την Δημοκρατια στον σταυρο, κρυβει-θαβει ουσιαστικες ΕΙΔΗΣΕΙΣ ,διαμορφώνει ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ συνειδήσεις και καταργεί συστηματικα , ελευθερίες.
Τα ΜΜΕ παιζουν ενα απαράδεκτο παιχνιδι. Παιζουν με ζωες…
Η δημοσιογραφικη δεοντολογία λοιδορείται καταρρακώνεται και εχει μπει στο περιθωριο για λογους εξουσιαστικους και μονο. Τα αφεντικά δεν ειναι πια δημοκρατικοί εκδοτες αλλα ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ εμποροι της πληροφοριας , δηλαδή συνειδητοί φυλακες της εξουσιας που επιθυμουν για να κλείνουν δουλειές. Οι μαριονέτες πολιτικοί, οι μαριονέτες δημοσιογράφοι,οι καλοθελητες της παραγωγης, στο θεατρο σκιων,,,,ΚΡΥΨΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ τον ηλιο . Αυτο συμβαίνει .
Οσοι τρώνε καλα και ψωμίζονται γενναία, απ αυτη την κατάσταση ας το δουν…
Οι υπόλοιποι ας σηκώσουν την λευκη σημαία..Ας την κουνήσουν κι ολας…
Η δουλίτσα και το ψωμακι-ως αιωνιες δικαιολογιες- υπάρχουν καταγεγραμμένες σε ολες τις ιστορικές περιόδους.
Η Ολλανδικη, η Ελληνικη , η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ δεν θα καταφέρει να τις κρύψει .απο κανέναν και καμια . Πονηρούς η αφελείς η υγρασια της ψευτιάς ,ρευματικούς μας εχει κανει ολους…

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.