Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αφέθηκε ελεύθερος με όρους για την Α΄ μήνυση κρατούμενος με την Β μήνυση

Eee23ee3 5de7 4ac7 83e3 b6404a556cec
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα αφέθηκε ελεύθερος με όρους και μεγάλη χρηματική εγγύηση για την υπόθεση που αφορούσε στα βίντεο με την πρώην σύντροφό του, κόρη φιλικού του ζευγαριού. Αλλά  παραμένει κρατούμενος για τη νέα μήνυση που υπεβλήθη χθες.

Συγκεκριμένα, σε ότι αφορά τη μήνυση που κατατέθηκε την περασμένη Τετάρτη το βράδυ από τον Απόστολο Λύτρα για λογαριασμό πελάτισσάς του, η οποία μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση του Παναγιωτόπουλου αναγνώρισε τον εαυτό της σε βίντεο που είχε αναρτήσει ο παρουσιαστής στο Διαδίκτυο, ο ανακριτής αποφάσισε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να αφεθεί ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με το grtimes.gr ο Στάθης Παναγιωγόπουλος εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι κατηγορείται για κακούργημα και υποστήριξε ότι δεν ξέρει ποιος ανέβασε τα βίντεο στο Διαδίκτυο. Είχε διαφανεί, άλλωστε, από τις δηλώσεις του δικηγόρου του, ότι αυτή θα ήταν η υπερασπιστική του γραμμή.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.