Καιρός:Τριήμερο Πρωτομαγιάς με αστάθεια και βροχούλες…

καιρος5
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις σε κάποιες περιοχές θα υπάρχει αστάθεια Αίθριο ουρανό το πρωί, συννεφιά και ίσως βροχές το απόγευμα.

Το Σάββατο αναμένονται μπόρες στη Μακεδονία, ενώ από το απόγευμα της Δευτέρας θα έχουν επεκταθεί σε τοπικό βαθμό, σχεδόν σε όλη την ηπειρωτική χώρα,  δεν αποκλείεται μάλιστα να σημειωθούν και λασποβροχές.

Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος θα πέσει 6 με 7 βαθμούς

ΚΥΡΙΑΚΗ 01-05-2022
Στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και τις πρωινές ώρες από ανατολικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 02-05-2022 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 03-05-2022
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση την Τρίτη.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.