Η Εμα Στόουν στην προβολή της ταινίας του Λάνθιμου ”Βληχή” στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 

Premiere stone lanthimos xrwma
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η μικρού μήκους ταινία ΄΄Βληχή”του βραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου  προβλήθηκε στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η ταινία μικρού μήκους του Γιώργου Λάνθιμου «Βληχή» πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής την παγκόσμια πρεμιέρα της στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Την παράσταση «έκλεψε», όπως προφανώς αναμενόταν, η χολιγουντιανή και Οσκαρική Έμα Στόουν, που «μαγνήτισε» τα βλέμματα με τη φυσική της ομορφιά, δίπλα στον μαυροντυμένο Γιώργο Λάνθιμο.

Η παραγωγή, σενάριο και σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Γιώργου Λάνθιμου, ενώ συμμετέχουν οι ηθοποιοί Έμα Στόουν και Νταμιάν Μποννάρ. Η ταινία γυρίστηκε στην Τήνο τον Φεβρουάριο του 2020.

Το μουσικό σενάριο της ταινίας αποτελείται από έργα των Γ. Σ. Μπαχ/Κνουτ Νύστεντ και Τόσιο Χοσοκάβα, τα οποία ερμηνεύθηκαν ζωντανά από μουσικούς της ΕΛΣ, τη Χορωδία της ΕΡΤ και τη σολίστ Αγγελίνα Τκάτσεβα (τσίμπαλο), σε μουσική διεύθυνση Νίκου Βασιλείου και διεύθυνση χορωδίας Αγαθάγγελου Γεωργακάτου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.