Δράμα: Σκότωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

δραμα
Facebook
Twitter
LinkedIn

Στην Προσοτσάνη της Δράμας, το βράδυ της Δευτέρας 64χρονος δολοφόνησε την εν διαστάσει  γυναίκα του και αφου έμεινε  αρκετή  ώρα κοντά της  στη συνεχεια αυτοκτόνησε.

Ανήσυχη ότι ο σύζυγός της θα αντιδράσει άσχημα και θα πάρει το πιστόλι εναντίον της δήλωνε σε φιλικό πρόσωπο η 59χρονη από την Προσοτσάνη της Δράμας,

Σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το βράδυ της Δευτέρας το ζευγάρι είχε έναν έντονο καβγά. Η κατάσταση ξέφυγε και ο 64χρονος σκότωσε   με δύο πυροβολισμούς τη σύζυγό του. Ο δράστης έμεινε δίπλα στη νεκρή γυναίκα του για αρκετές ώρες και κάποια στιγμή αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, στρέφοντας το όπλο προς τον εαυτό του.

«Η γυναίκα κοιτούσε τα εγγόνια της και με τον Τάσο μιλούσαμε συχνά όταν περνούσε από εδώ. Δεν ακούσαμε ούτε πυροβολισμούς, ούτε φασαρία μέχρι αργά το βράδυ. Παλαιότερα είχα ακούσει ότι ήθελαν να χωρίσουν. Το συμπέρασμα που βγάζω τώρα είναι ότι δεν ήθελε αυτός να τον αφήσει», δηλώνει στους δημοσιογράφους .

Η ίδια περιγράφει τον δράστη ως έναν ήρεμο άνθρωπο και καθόλου οξύθυμο. «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το έκανε αυτό, πως βρήκε την δύναμη να σκοτώσει την γυναίκα του. Είμαι συντετριμμένη και από το πρωί δεν μπορώ να ησυχάσω. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Άμα κλείσει η πόρτα δεν ξέρεις τι γίνεται μέσα στο σπίτι του καθένα. Εμείς δεν βλέπαμε κάτι, δεν ακούγαμε κάτι και λέγαμε ότι ήταν όλα καλά», αναφέρει η γειτόνισσα του ζευγαριού.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.