Δήμητρα Πισπιρίγκου : Εννέα ώρες κατέθετε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

Dimitra pispirigkou
Facebook
Twitter
LinkedIn

Για εννέα ολόκληρες ώρες η  Δήμητρα Πισπιρίγκου κατέθετε στην ΓΑΔΑ  όπου κλήθηκε   ως μάρτυρας,  να καταθέσει για το θάνατο της Ιριδας και της Μαλένας.

Oι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της ζήτησαν να περιγράψει λεπτομερώς όσα διαδραματίστηκαν εκείνη τη μέρα, αλλά και να τους πει την ώρα που εντόπισε νεκρή την Ίριδα

-Σημειώνεται πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι και εισήλθε στο κτίριο από πλαϊνή είσοδο. Κατά την άφιξή της  ακούστηκαν ύβρεις εναντίον της ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να απωθήσουν τους δημοσιογράφους.

Απο την ΓΑΔΑ  αποχώρησε λίγο πριν τις 23:00, φεύγοντας από την πίσω πόρτα, για ν’ αποφύγει τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης

Εν τω μεταξύ η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει πληροφορηθεί για το πόρισμα του θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας.η\  Η  33χρονη μιλώντας στον Alpha υποστηρίζει ότι δεν πιστεύει αυτό που γίνεται, ενώ στηρίζει την αδελφή της, Δήμητρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «λάτρευε το μωρό μου όσο κι εγώ. Αν ήξερε ότι το έχω πειράξει, θα είχε βγει να το πει πρώτη».

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.