ΕΣΗΕΑ: Χιλιάδες χάνουν τα σπίτια τους επειδή έχουν πραγματική αδυναμία

Hqdefault
Facebook
Twitter
LinkedIn

  «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του στην συνάδελφο Ιωάννα Κολοβού, η οποία χάνει το μοναδικό της σπίτι  για χρέος 15.000 ευρώ!» τονίζει σε ανακοίνωσή του.

Τα υπέρογκα επιτόκια, οι μνημονιακοί νόμοι οδηγούν χιλιάδες συμπολίτες μας, ανάμεσα τους και πολλούς δημοσιογράφους, να χάνουν τα σπίτια τους για χρέη, ακόμη και μικρότερα της αξίας τους, επειδή έχουν πραγματική αδυναμία να ανταποκριθούν.

Καλούμε τους συναδέλφους να στηρίξουν τη συνάδελφο αύριο στις 09.00 π.μ., έξω από το σπίτι της (Αβύδου 146-148 Ιλίσια) στη συγκέντρωση παρέμβασης κατά της έξωσης από το σπίτι της».

ΣΥΡΙΖΑ: Χαριστικές ρυθμίσεις για Μητσοτάκη-υπουργούς, πλειστηριασμοί για τους πολίτες

Για το θέμα έχει τοποθετηθεί εδώ και ημέρες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος, με δήλωσή του.

«Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του σπάνε όλα τα ρεκόρ με 12,7 εκατ. ευρώ χρέη σε τράπεζες, βγήκε στο σφυρί η πρώτη κατοικία της χαμηλοσυνταξιουχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, για χρέη 15.000 ευρώ στην Εθνικη τράπεζα.

Για τον κ. Μητσοτάκη και τους υπουργούς του χαριστικές ρυθμίσεις των δανείων τους, για τους πολίτες που μέσα στο σαρωτικό κύμα ακρίβειας αδυνατούν να ανταπεξέλθουν, πλειστηριασμοί και «ελεύθερη αγορά».

Είναι αυτονόητο πως ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας πρέπει να παγώσει.

Όπως επίσης αυτονόητο είναι πως περιμένουμε τους βουλευτές, υπουργούς της ΝΔ και τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη με τα 1,3 εκατ. χρέη, να ψηφίσουν την τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, προκειμένου στα πόθεν έσχες να υποχρεούνται όλοι να δηλώνουν όχι μόνο το ύψος των δανείων τους αλλά και τα έγγραφα των ρυθμίσεών τους.

Για να δούμε εάν είναι όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο και τις τράπεζες», κατέληξε ο κ. Ηλιόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.