Ταυτοποιήθηκε ο βιαστής του Π. Φαλήρου -διέφυγε στην Αλβανία

Lis 620x350
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ταυτοποιήθηκε ο βιαστής  του Παλαιού Φαλήρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό άνδρα, που φέρει ένα χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί του χέρι και ο οποίος έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, ώστε να συλληφθεί απο τις αλβανικές αρχές και να εκδοθεί στην Ελλάδα.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, σαρωτικές ήταν οι έρευνες στο Παλαιό Φάληρο για τον εντοπισμό του άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε 34χρονη για βιασμό, σε στάση λεωφορείου τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σεξουαλική επίθεση- στην ίδια περιοχή – κατήγγειλε άλλη μία γυναίκα, με βίντεο ντοκουμέντο να βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε βάρος του 45χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη γυναίκα έδωσε την ίδια περιγραφή δράστη με αυτή της 34χρονης που κατήγγειλε ότι βιάστηκε τρεις ώρες αργότερα, στην ίδια περιοχή από άγνωστο.

Μιλάει καλά ελληνικά, είναι μετρίου αναστήματος, κοντοκουρεμένος και διέκρινε και αυτή το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί του μπράτσο.

Η 24χρονη φέρεται να είπε ότι ο δράστης φορούσε φούτερ και λευκά παπούτσια, ενώ η 34χρονη μίλησε για σκούρα ρούχα και μαύρα αθλητικά. Οι αρχές, εκτιμούν ότι ο δράστης μπορεί στο τρίωρο που μεσολάβησε, από την πρώτη στη δεύτερη επίθεση, να άλλαξε αμφίεση για να μην αναγνωρίζεται.

ΚΑΘΗΝΕΡΙΝΗ  Με πληροφορίες από ertnews.gr, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.