Πέτρος Φιλιππίδης :Αθώος για το αδίκημα βιασμού -Ενοχος για το αδίκημα της απόπειρας

Petros filippidis
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Πέτρος Φιλιππίδης, κρίθηκε αθώος για το αδίκημα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση ομόφωνα.

Αντίθετα, τακτικοί και λαϊκοί δικαστές έκριναν τον ηθοποιό ένοχο για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού κατά συρροή. Η απόφαση του δικαστηρίου λήφθηκε επίσης ομόφωνα

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε ομόφωνα 8 έτη κάθειρξης με αναστολή στον Πέτρο Φιλιππίδη  για δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών, συναδέλφων του.

Ο ηθοποιός καταδικάστηκε σε έξι χρόνια για τη μία υπόθεση και σε δύο έτη για τη δεύτερη.

Στον ηθοποιό επιβλήθηκαν, επίσης ομόφωνα, οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Η καταδίκη του αφορά τις καταγγελίες δύο γυναικών για απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης καταδικάστηκε για απόπειρα βιασμού νεαρής ηθοποιού στο καμαρίνι του στο θέατρο Μουσούρη το 2010. Επίσης, καταδικάστηκε για απόπειρα βιασμού στο αυτοκίνητο του το 2014 με θύμα άλλη νεαρή ηθοποιό.

Την απόφαση του δικαστηρίου   την υποδέχθηκαν  με. δάκρυα χαράς οι δύο γυναίκες που έπεισαν το δικαστήριο.ενω αντίθετα . με δάκρυα λύπης η πρώτη καταγγέλλουσα για την υπόθεση της οποίας ο Πέτρος Φιλιππίδης αθωώθηκε παμψηφεί.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.