Σάλος στην Τουρκία με το νέο σόου του Ερντογάν: Έριξε… θεμέλια σε ανύπαρκτο νοσοκομείο στο Hatay (Βίντεο)

Screenshot 2
Facebook
Twitter
LinkedIn

Την ώρα που έταζε στους σεισμοπλήκτους 650,000 κατοικίες ο Ερντογάν έβαζε θεμέλια σε ανύπαρκτο νοσοκομείο.

Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία η εικόνα του Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος με πανηγυρικό τρόπο παρουσίαζε την θεμελίωση ενός νοσοκομείου στις σεισμόπληκτες περιοχές.

Ο Ερντογάν φώναζε εξ αποστάσεως στην τελετή: «Όπως βλέπετε δεν μιλάμε για κατασκευές με άμμο θαλάσσης. Είναι με τσιμέντο με χάλυβα κάνουμε σωστές κατασκευές».

Βέβαια, λίγο μετά, το τηλεοπτικό δίκτυο «HALK TV» ξεγύμνωσε την ψεύτικη τελετή δείχνοντας την πραγματική εικόνα: «Αυτά εδώ είναι τα θεμέλια ενός νοσοκομείου!! Βέβαια μόλις αποκαλύφθηκαν αυτές οι εικόνες, αυτά τα θεμέλια αποσύρθηκαν!! Εδώ πια δεν μπορούν να κάνουν και σοβαρές παρουσιάσεις και κάνουν τέτοιου είδους τελετές θεμελίωσης».

Δείτε το βίντεο

Συνάντηση Ερντογάν με τους σεισμόπληκτους στη Κωνσταντινούπολη

Σύμφωνα με τη yeni safak χθες  ο Ταγίπ Ερντογάν είχε συνάντηση με τους σεισμόπληκτους στην Κωνσταντινούπολη με αφορμή την υλοποίηση του νέου προγράμματος «Ιφτάρ». Ο Ερντογάν τους έταξε ότι θα τους δόση έκτακτη βοήθεια, θα δημιουργήσει προσωρινά καταφύγια αλλά και στο διάστημα ενός έτους, θα κατασκευάσει 650.000 μόνιμες κατοικίες στις σεισμόπληκτες περιοχές

Παράλληλα ο Τούρκος πρόεδρος επισήμανε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τις φιλικές και αδελφικές χώρες που παρείχαν την βοήθεια τους στην Τουρκία, ενώ παραδέχθηκε τις ελλείψεις και τις  καθυστερήσεις της Κυβέρνησης μετά το σεισμό.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.