Άρθρο-κόλαφος από αμερικανό αναλυτή: «Τί θα συμβεί, αν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν της Τουρκίας πεθάνει;»

Michael rubin what happens if turkeys recep tayyip erdogan dies infognomonpolitics translation jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ωστόσο ο Μάικλ Ρούμπιν στο κείμενο που δημοσίευσε με τίτλο: «Τί θα συμβεί, αν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν της Τουρκίας πεθάνει;» βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Ένα ακόμα σημαντικό άρθρο κατά της Τουρκίας και του καθεστώτος Ερντογάν έγραψε ο Αμερικανός Αναλυτής, Μάικλ Ρούμπιν, στην ιστοσελίδα 19fortyfive.com με αφορμή την αδιαθεσία του Ερντογάν κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής του συνέντευξης στο Kanal7.

Παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες της κυβέρνησης Ερντογάν, να πείσει ότι τα όσα λέγονται και γράφονται δεν είναι παρά ανυπόστατες φήμες, στην Τουρκία και στον έξω κόσμο κυρίαρχη είναι πια η αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά με την υγεία του Τούρκου προέδρου.

Ωστόσο ο Μάικλ Ρούμπιν στο κείμενο που δημοσίευσε με τίτλο: «Τί θα συμβεί, αν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν της Τουρκίας πεθάνει;» βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

O αναλυτής καλεί τη Δύση να μην βγάζει πρόωρα συμπεράσματα για το τέλος του Ερντογανισμού, γιατί έχει διεισδύσει 20 χρόνια βαθιά στην τουρκική κοινωνία, ιδιαίτερα στις δημόσιες υπηρεσίες και τα σώματα ασφαλείας. Μάλιστα επιβεβαιώνει αυτό που αναφέρουν συχνά αναλυτές, ότι η Τουρκία έχει διαφθείρει αξιωματούχος σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Παράλληλα υπογραμμίζει, ότι είναι πολύ δύσκολο με την ανατροπή του να φτάσουμε στο status quo ante.

«Έβαλε εθνικές μειονότητες τη μία εναντίον της άλλης και ενθάρρυνε το βασικό μίσος προς τους Έλληνες , τους Ασσύριους, τους Αρμένιους, τους Αλεβίτες και τους Κούρδους που δεν είχαν εμπειρία στη σημερινή Τουρκία από την εποχή των Νεότουρκων και στη συνέχεια του Μουσταφά Κεμάλ», αναφέρει και επαναλαμβάνει μία αξίωση που φωνάζουμε καιρό στο Infognomonpolitics.gr, προς πάσα κατεύθυνση, ιδιαίτερα αυτήν την εποχή που έχει πλασαριστεί, ότι βρισκόμαστε σε περίοδο ήρεμων νερών με την Τουρκία:

«Οι τουρκικές δυνάμεις πρέπει να αποσυρθούν από τη Συρία, το Ιράκ και την Κύπρο. Πρέπει να σταματήσουν να απειλούν την Αρμενία και την Ελλάδα».

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του Μάικλ Ρούμπιν στο Infognomonpolitics.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.