Στην Δημοκρατια δεν πιστεύουν ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, όσοι μιλούν για τις ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ -Γράφει ο Παύλος Αλέπης

Phpthumb generated thumbnail
Facebook
Twitter
LinkedIn
Επειδη το αίσθημα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ζει πάντα μεσα μου.
Και δεν σκοπεύω να το αλλαξω.
Επειδή δεν εχω την εικόνα μιας κανονικότητας, ετσι που βλεπω να διαμορφώνεται το αποτελεσμα.
Επειδή ποτέ μου δεν κολάκευσα και δεν κανάκευα τον περιούσιο Λαο που εμφανίζεται συχνά σοφος και αλάνθαστος απο αρκετους .
Καταγραφω προσωπική ψυχραιμία, την στροφή ,τις προτιμήσεις, τις επιλογές και ΤΗΝ γενική εικόνα. Αυτη που θα μας οδηγήσει στο αυριο απο αυριο…
Να ευχηθώ λοιπόν μπορώ ,να εκτονωθει νωρις η ενταση μιας αναμέτρησης που και χειραγώγησε, που δεν ιεραρχισε ,καν τις εμμονές και τις λαθεμενες επιλογες .
Μια 4ετια θα ανατείλει με νεα κοινοβουλευτική σύνθεση. Τωρα πως θα γνωρισθούμε και πως θα πορευτούμε , ο καλος Θεούλης να βαλει το χερι του. Οκτακομματικη εμπειρία δεν έχουμε ….Ούτε κυβερνων κομμα να αυξανει τα ποσοστα του…
Τωρα θα μου πείτε οτι η Ελλας τρεις χιλιάδες χρονια βρέθηκε επαναληπτικά στο χείλος του γκρεμου… ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΠΕΖΗΣΕ
Οσο για τους φασίστες που δρουν (τωρα και φανερά παλι κοινοβουλευτικά ) αναμεσά μας η Δημοκρατια μας δεν φαινεται να τους βαζει στο περιθωριο,οπως και την διαφθορα και τοσα αλλα ..
Δεν μπορώ να παραστήσω τον αισιόδοξο.
Κυρίως διοτι η κολυμβήθρα του Σιλωαμ που την λένε καλπη ξεπλένει παλι ενα βουνο ανομήματα , χωρις να ρίχνει τα …χωματα στην θαλασσα .. Αντίθετα εχει να παρουσιάσει νεα φερτα περίεργα υλικα …μεσα απ τις φυλακές και εξω στην απολυτη ελευθερία. Στην Δημοκρατια βλεπετε δεν πιστεύουν ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, οσοι μιλούν για τις ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ …και εκεινη το επιτρέπει..

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.