Η Πρόληψη και η φύλαξη έσωσε την Καισαριανή και τον Υμηττό!

Skopeutirio mnimeio
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στις 20.35, ωστόσο τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο από τις πυροσβεστικές δυνάμεις. Στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Και όπως είπε στο ΑΠΕΜΠΕ  ο δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστο Βοσκόπουλο ,συγκεκριμένα άτομα, βρέθηκαν να περιφέρονται μέσα στο χώρο, ο οποίος ήταν περιφραγμένος και αμέσως με την απομάκρνσή τους  εκδηλώθηκε η φωτιά.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού -ΣΠΑΥ και δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος είπε οτι  υπάρχουν μαρτυρίες που κάνουν λόγο για εμπρησμό, ενώ εθελοντικές ομάδες του ΣΠΑΥ, των δήμων της Καισαριανής και του Βύρωνα αλλά και η πυροσβεστική, έσπευσαν στο σημείο για να θέσουν άμεσα υπό έλεγχο τη φωτιά.

Ο χώρος παραβιάστηκε για να μπουν μέσα, είναι στο Σκοπευτήριο δίπλα, σε σημείο πολύ επικίνδυνο, που αν δεν το θέσεις υπό έλεγχο, μπορεί να πάρει φωτιά η πλευρά αυτή του Υμηττού», δήλωσε  ο κ. Κωνσταντάτος.

. Πάνω από 300 εθελοντές είναι αυτή τη στιγμή μέσα στον Υμηττό, σε όλα τα φυλάκια, σε όλους τους δήμους, με τα οχήματα του ΣΠΑΥ, τις υδροφόρες μας, ο κόσμος μπορεί να δει τις σειρήνες μας μέσα στο βουνό που περιπολούμε τις βραδινές ώρες. Κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να αποτρέψουμε οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια», σημειώνει ο κ. Κωνσταντάτος.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.