Χρήστος Νταφόπουλος: Ο νεαρός επιστήμονας- που η σκέψη του είναι στους Σοφάδες!

373584142 2025563091205381 3119325724253502920 n
Facebook
Twitter
LinkedIn
Αγαπημένοι συγγενείς, φίλοι,
Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Σοφάδων,
Τον τελευταίο καιρό παρακολουθώ με ενδιαφέρον και προσοχή τα πολιτικά τεκταινόμενα του Τόπου μας. Αν και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά αυτή τη στιγμή στην πρωτεύουσα της χώρας μας, η σκέψη μου είναι πάντα στους Σοφάδες.
Με χαρά διαπίστωσα ότι ένας άνθρωπος με τον οποίο με συνδέουν προσωπικοί δεσμοί και για πολλούς λόγους θαυμάζω και σέβομαι, αποφάσισε να δώσει το παρόν θέτοντας εαυτόν Υποψήφιο Δήμαρχο των Σοφάδων. Και με ακόμη μεγαλύτερη χαρά διαπίστωσα ότι και μέσω του τρόπου που προβάλει την Υποψηφιότητά του επιβεβαιώνει τη θέση του για την ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ / ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Δήμου μας.
Μετά από διάφορες σκέψεις και προβληματισμούς αποφάσισα να ζητήσω από τον κύριο Κατσή να με συμπεριλάβει ως έναν από τους υποψηφίους του Συνδυασμού του.
Στόχος μου είναι να μεταφέρω στον Τόπο μου όλη την εμπειρία που λαμβάνω ως ιατρός στην Αθήνα. Να είναι σίγουροι οι κάτοικοι των Σοφάδων ότι αν τους συμβεί κάτι, δεν βρίσκονται απομονωμένοι μακριά από σύγχρονα Νοσοκομεία. Να ξέρουν ότι σε κάθε περίπτωση θα λάβουν την καλύτερη περίθαλψη που δεν θα υστερεί εκείνης των μεγάλων αστικών κέντρων.
Εργαζόμαστε στην ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ / ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για να προσφέρουμε στον Τόπο μας το σύγχρονο αύριο που μας αξίζει.
Με σεβασμό προς όλους, ανακοινώνω επισήμως την Υποψηφιότητά μου για το Δήμο Σοφάδων με τον Συνδυασμό ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ / ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
Με εκτίμηση,
Χρήστος Π. Νταφόπουλος
Ειδικός Παθολόγος

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.