Τσακαλώτος : ««Αυτό το τοξικό κλίμα δεν το έχω ξανασυναντήσει όσο είμαι στην Αριστερά»

Τσακαλώτος
Facebook
Twitter
LinkedIn

  Στο Σινεμά «Τριανόν» πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση της «Ομπρέλας» μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, σχετικά με το μέλλον της ριζοσπαστικής και ανανεωτικής Αριστεράς.

Την  εκδήλωση  οργάνωσε η εφημερίδα «Εποχή»  με θέμα συζήτησης   το μέλλον της ανανεωτικής Αριστεράς.  Το «παρών» έδωσαν αρκετοί βουλευτές της «Ομπρέλας», με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να κερδίζει τις εντυπώσεις οταν  ο πρώην υπουργός Οικονομικών, αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά: «Με αυτό το τοξικό κλίμα, μπορούμε να είμαστε σε αυτό το κόμμα;»

«Το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να υπάρχει  αυτή η περηφάνια σ΄αυτό το κόμμα», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε συζήτηση για την ανανεωτική και ριζοσπαστική Αριστερά

Ο κ. Τσακαλώτος σχολίασε πως η κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι οριακή, καυτηριάζοντας στάσεις που υποδηλώνουν «αρχηγισμό, κυβερνητισμό και ρευστοποίηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Τη συνέχεια θα τη δουμε με την  συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο σαββατοκύριακο    σταθμός  στην   κρίση του κόμματος.

Η ομιλία της  Σίας Αναγνωστοπούλου κινήθηκε σε παρόμοιο μήκος κύματος

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.