Χειροκροτήματα ..Και αποδοκιμασίες στην ομιλία Κασσελάκη

Kasselakis3 1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Με Χειροκροτήματα αλλά και αποδοκιμασίες  για τον Πρόεδρο του Σύριζα Στέφανο Κασσελάκη ξεκίνησαν οι διεραγασίες της Κ.Ε. με δίωρη καθυστέρηση στο ξενοδοχείο  Πρέζιντετ

Η  ολομέτωπη επίθεση στην εσωκομματική αντιπολίτευση,του Στέφανου Κασσελάκη έφερε  διακοπές από το ακροατήριο και …περίεργες φωνές  απο το βάθος  με αποτέλεσμα να αναγκασουν  το προεδρείο να υπενθυμίσει στους επιτιθέμενους οτι δεν είναι στην ηθική της Αριστεράς αυτή η συμπεριφορά

Τι είπε ο κ.Κασσελάκης :

«Το 41%  δεν είναι επειδή οι πολίτες είναι ικανοποιημένοι με τη ΝΔ. Είναι επειδή εμείς χάσαμε 600.000 συμπολίτες μας προς την αποχή» τόνισε ο κ. Κασσελάκης, αναφερόμενος στην ηγεσία Τσίπρα, για να προσθέσει πως «επειδή δεν δώσαμε αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση ότι μπορούσαμε να βελτιώσουμε τη ζωή τους. «Και πώς να τη δώσουμε, μεταξύ τοπικών νομισμάτων και δηλώσεων Κατρούγκαλου;» διερωτήθηκε ο κ. Κασσελάκης, βλέποντας προς την μεριά του Ευκλείδη Τσακαλώτου και της Έφης Αχτσιόγλου, για να ακολουθήσει ένα δριμύ κατηγορώ προς την εσωκομματική αντιπολίτευση.

Ο κ. Κασσελάκης έδωσε μια εβδομάδα προθεσμία στην Επιτροπή Δεοντολογίας να συνεδριάσει για της διαγραφές, για να παραμείνει σταθερός στην απόφασή του για τη διεξαγωγή εσωκομματικού δημοψηφίσματος.

Παράλληλα, άσκησε δριμεία κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση, λέγοντας πως «κανείς από εσάς δεν θα πήγαινε στα κανάλια για να γίνει Πέμπτη φάλαγγα της ΝΔ», ενώ υποστήριξε ότι «τέλος η κομματίλα, τέλος η καμαρίλα».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.