Φωτιά στα τοπία βάζει η ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ- Γράφει ο Παύλος Αλέπης

Estia efimerida 702x321
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pavlos1  Γράφει ο Παύλος Αλέπης
Φωτιά στα τοπία βάζει η ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ . Αφού χαλάει ο Μανώλης Κοττάκης το αφήγημα του Κυριάκου, πως δεν συγκυβερνά με παράκεντρα εξουσίας!!!! Οπως μας βεβαίωσε θεατρικα στην Βουλη…
Γιατί , όταν αποκαλύπτει η εφημερίδα, η κ Μαρεβα Γκραμποφσκυ-Μητσοτακη εξωθερμικά, στελνει σημείωμα στον Βαγγέλη Μαρινάκη.. Και .του σημειωνει -ΑΚΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ να τα βρουμε…. Εγγραφως.
Το επίμαχο βραδυ της αποτυχημένης ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ,,,,
Αρα εύκολα πιστευει ο …..πελαγωμένος πολιτης πως εδω το δούλεμα ειναι πολλαπλο…
Και ουχι μονον ΝΕΟ δημοκρατικό.
Παρέχεται μαλιστα η ανατριχιαστική ρεπορταζιακη λεπτομερεια , πως ο Μαρινάκης περιεφερε και επιδείκνυε το σημείωμα της Μαρεβας (το SMS δηλαδη) στους απολαμβάνοντας τα πουρα του καλεσμενους….
Το ,ακου τους Υπουργούς .δεν μπορεί να ειναι εν αγνοια του Πρωθυπουργού…, Γιατι τοτε η Μαρεβα θα πρέπει να βγει απ την εξώπορτα του Μητσοτακεικου ακολουθώντας τους μεχρις ωρας μουγκούς παραιτημενους-παυθεντες Υπουργούς !!!!
Σιωπή εχει πεσει γενικως , για το πια δουλειά χαλασε και τι υποκίνησε (πριν το πρωτοσελιδο του Βηματος) την σύγκρουση Μητσοτακη -Μαρινακη.
Ισως κατι ξερει και ο Νικος Κοτσιας περσότερο, που δηλωνει πως μεταξυ Μαρινακη και Λατση ο Κυριακος άδειασε τον Μαρινακη…
Αναρπαστη θα γινει η ΕΣΤΙΑ της Κυριακης, γιατι ο χρόνος εκδοσης των υπολοιπων δεν επιτρέπει ρεπορταζ σχολια και προεκτάσεις…..
Τα τηλεφωνάκια παντως των συνδαιτημόνων της γιορτης με το ουισκι και τα πουρα στο Ψυχικο πρεπει ηδη να χτυπουν τρελα ασταμάτητα… Οι Καλεσμενοι θα το…..
γλεντάνε τωρα αλλοιωτικα . .Στα χειλη τους θα κρέμεται ο Κυριακος και οι απορρίψαντες την δυσπιστία μετα χειροκροτημάτων..
Να τι χρειαζονται και οι παρακολουθήσεις, θα προσθετε ο χιουμορίστας της παρεας!!!
.Και για να μην ρωτατε για τα πρόσωπα της εορταστικης ομηγύρεως, το ρεπορταζ τα εχει καταγράψει ηδη απο προχθες….Διονυσης Παναγιωτακης, Χρηστος Ράπτης,Τασος Μπουρας, Σωκρατης Κομνηνακης….
Για τους απολεσαντες την Υπουργικη καρεκλα κκ Παπασταυρου και Μπρατακου ουτε ψύλλος στον κορφο τους, σε καθε περίπτωση.
Να προσθεσουμε και μια…μυστικη συνάντηση- απ την πισω πορτα του Μαξιμου -Μητσοτακη-Γιαννη Αλαφουζου ;;; Η να την αφήσουμε ασύνδετη με τις ολες εξελιξεις του εμφυλιου;;;
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο
Όλες οι αντιδράσεις:

Νίκος Φιλιόπουλος, Σωτήρης Βρέντας και 9 ακόμη

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.