Παρέμβαση του Ευάγγελου Αποστολάκη στο One Talk: Ξεκαθάρισε ότι “ουδέποτε συμφώνησαν να σταλούν όπλα στην Ουκρανία”

Screenshot 4
Facebook
Twitter
LinkedIn

Καλό θα ήταν να διαβάζουμε τα πρακτικά της Βουλής», πρόσθεσε, για να σημειώσει πως η αξιωματική αντιπολίτευση έχει καταψηφίσει δύο φορές την αποστολή όπλων στην Ουκρανία.

Την άμεση τηλεφωνική παρέμβαση του βουλευτή Επικρατείας και Ναυάρχου Ε.Α., Ευάγγελου Αποστολάκη, στην εκπομπή One Talk με τον Τάκη Χατζή, προκάλεσε η αναφορά του βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκου Παπαναστάση, ο οποίος τόνισε πως «ο κ. Αποστολάκης στην Επιτροπή εξοπλιστικών προγραμμάτων, δήλωσε ότι θα μπορούσε και να συμφωνήσει στην αποστολή όπλων και πυρομαχικών στην Ουκρανία, αν το αντίτιμο ήταν αντίστοιχα σημαντικό».

O κ. Αποστολάκης αρνήθηκε πως ανέφερε κάτι τέτοιο, προσθέτοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν κάνει τέτοια παζάρια». «Καλό θα ήταν να διαβάζουμε τα πρακτικά της Βουλής», πρόσθεσε, για να σημειώσει πως η αξιωματική αντιπολίτευση έχει καταψηφίσει δύο φορές την αποστολή όπλων στην Ουκρανία.

«Συμφωνούμε να στηρίζουμε την Ουκρανία με όποιο τρόπο μπορούμε, όχι όμως με αποστολή όπλων, η οποία μας βγάζει από τη δυνατότητα να λειτουργήσουμε ως ένα κράτος που μπορεί να επιδιώξει την ειρήνη».

«Είναι ξεκάθαρη η θέση μας», είπε, ξεκαθαρίζοντας πως «οτιδήποτε παροπλίζεται μπορεί να αξιοποιείται, αλλά όχι στην Ουκρανία, κλείνοντας με την παράκλησή του στον κ. Παπαναστάση να είναι προσεκτικός με την εκφορά του λόγου του.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.