Στέφανος Κασσελάκης ”Να είσαι καλά, έλα να το πεις εδώ.” Ηταν η απάντηση του Αρχηγού της Αντιπολίτευσης σ΄ ένα χυδαιολόγο σ΄ομιλία του στο Βόλο…

Kasselakis volos 1 218x150
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Κασσελάκης σταματά την ομιλία του, εντοπίζει τον τσάμπα μάγκα και του απαντά δεόντως:

«Έλα εδώ να το πεις» Χυδαία ομοφοβική επίθεση δέχθηκε την Κυριακή (12/5) ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια κεντρικής του ομιλίας στην παραλία του Βόλου, μπροστά στο περίπτερο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, ένας άνδρας, την ώρα που ήταν στο βήμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική φώναξε «π…άρα» προκαλώντας αρχικά αμηχανία στο ακροατήριο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δίχως να χάσει την ψυχραιμία του απάντησε: «Να είσαι καλά, έλα να το πεις εδώ. Η ομοφοβία είναι μέρος μίας Ελλάδας που πρέπει κάποια στιγμή να την ξεπεράσει».

«Μη μιλάμε έτσι εμείς»

Και ενώ συνέχισε την ομιλία του ο Στέφανος Κασσελάκης, κάποιος από το πλήθος φώναξε «γκαντέμη» αναφερόμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αμέσως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διέκοψε την ομιλία του και παρενέβη λέγοντας:

«Μη μιλάμε έτσι εμείς. Εκτιμώ το συναίσθημα, αλλά το να φύγει το συγκεκριμένο άτομο από το Μαξίμου είναι το πρώτο βήμα, αλλά εμείς πρέπει να κυβερνήσουμε καλύτερα».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.