“Στην ταράτσα του Φοίβου” –  Από τις 29 Μαϊου και κάθε Τετάρτη – Θέατρο Άλσος

Thumbnail (5)
Facebook
Twitter
LinkedIn

“Στην ταράτσα του Φοίβου”

 

Απο τις 29 Μαίου και κάθε Τετάρτη – Θέατρο Άλσος

 

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και η εκλεκτή παρέα του επιστρέφει και τραγουδά τον ύμνο … της Ταράτσας!

Το “χειροποίητο” υπερθέαμα με σταθερή τη συμμετοχή του Θανάση Αλευρά, της Ρένας Μόρφη και της Γαλήνης Χατζηπασχάλη, επανέρχεται και πάλι κάθε Τετάρτη απο τις 29 Μαίου στο θέατρο Άλσος.

Στην παρέα θα προστεθεί η Νατάσσα Μποφίλου, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Χρήστος Γεροντίδης, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, ο Παύλος Παυλίδης με τον Θωμά Ζάμπρα, ο Νίκος Ξυδάκης, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Γιάννης Διονυσίου με τον Γιώργο Χατζηπαύλου και η λίστα δεν σταματά εδώ…

 

Και άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες της stand up κωμωδίας, της μουσικής, του χορού και άλλων αξιόλογων καλλιτεχνικών σχημάτων, θα παρελάσουν απο την Ταράτσα για να ομορφύνουν τα Αττικά καλοκαιρινά βράδια μας.

Η Ταράτσα του Φοίβου γεννήθηκε το 2017 στην ταράτσα του “Ακρο”.

“Πάντα διάβαζα για τη Μάντρα του Αττίκ και για τα θεάματα ποικιλιών. Μου έλειπε κάτι τέτοιο γιατί αναγνώριζα έναν τόσο ωραίο καλλιτεχνικό σκελετό που πλέον όμως είχε ξεφτίσει και δεν υπήρχε πουθενά. Στο Άλσος αισθανόμαστε ότι ολοκληρώνεται το όραμά μας γιατί είναι ένας χώρος πραγματικά μαγικός, όχι μόνο λόγω της ιστορικότητάς του [σ.σ. το Άλσος του Οικονομίδη], αλλά και επειδή είναι το πιο δροσερό μέρος της Αττικής ακόμα και τις μέρες που έχει ανελέητο καύσωνα“. (Φοίβος Δεληβοριάς)

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.