Μας τάραξε πάλι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης!!!Γράφει η Δήμητρα Γκουντούνα

Oip
Facebook
Twitter
LinkedIn

Και ξάφνου ο Κασσελάκης μας τάραξε! Και για να είμαι απόλυτα σαφής ,τάραξε τα νερά στο στούντιο του Μέγκα ,που όλοι οι δημοσιογράφοι περίμεναν τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται σε μια αμυντική θέση και να απαντάει στα ερωτήματα των έμπειρων συναδέλφων Ράνια Τζίμα -Γιάννη Πρτεντέρη .

Αμ΄ πως!  Μπήκε ένας Κασσελάκης στο Στούντιο ήρεμος με αυτοπεποίθηση και έτοιμος να απαντήσει σ΄ όλα!

Σας παραθέτουμε ένα  ”κομμάτι ”της συζήτησης και την απαρχή του εκνευρισμού που δημιούργησε ο απρόβλεπτος Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε αστειευόμενος «η συνέντευξη δεν θα έπρεπε να είναι ζωντανή, έπρεπε να τη μοντάρουμε».

«Εδώ δεν μοντάρουμε συνεντεύξεις», του απάντησε η Ράνια Τζίμα.

Τότε, ο Στέφανος Κασσελάκης αναρωτήθηκε αν έχει δώσει συνέντευξη στο Mega ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ναι, πριν από 1-1,5 χρόνο από το Μέγαρο Μαξίμου», του απάντησε ο Γιάννης Πρετεντέρης.

«Εδώ στο στούντιο γιατί δεν έχει έρθει ζωντανά;», επέμεινε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό είναι το θέμα σας;», αποκρίθηκε η Ράνια Τζίμα και αμέσως ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε «όχι» με ένα πλατύ χαμόγελο.

ακολούθησαν πολλά γκόλ σ΄ αυτή τη συνέντευξη απο μεριάς του Κασσελάκη, λες και δεν υπήρξε σε τούτη τη συνέντευξη τερματοφύλακας

Οταν ο κ, Πρετεντέρης προσπάθησε να προκαλέσει τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τα ελληνικά του

Ο κ.Κασσελάκης του απαντησε:

” Είμαι πολύ περήφανος ότι 21 χρόνια δούλεψα  στο εξωτερικό και οτι έχω γυρίσει στην πατρίδα μου ,να προσφέρω χωρίς να έχω  πάρει ένα ευρώ από δημόσιο χρήμα και ούτε να θέλω να πλουτίσω στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Και με μεγάλη χαρά να με διορθώσει όποιος θέλει στα ελληνικά μου αλλά στο εξωτερικό με τα Γαλλικά τα αγγλικά τα γερμανικά και τα ισπανικά να ξέρει ο ελληνικός λαός ότι θα τον εκπροσωπήσω άριστα.”

Αλλά θα σας παω και στην ειδησεογραφία της έγκυρης εφημερίδας ”ΕΣΤΙΑ”   που  γράφει σήμερα ”Απελύθη απο τη Ν. Δημοκρατία ο Αρχιτέκτων της νίκης των εθνικών εκλογών του 2023 κ.Κρήμπεργκ

Για όσους δεν γνωρίζουν ο κ. Κρήμπερεγκ ήταν ο επικοινωνιολόγος του κ. Μητσοτάκη .Και ερωτώ εγώ η αφελής, αυτό το μήνυμα πήρε ο Πρωθυπουργός απο τον ελληνικό λαό; Εφταιγε ο επικοινωνιολόγος; Η πάθανε εκκολάψους εκεί στην Πειραιώς ,όταν έμαθαν ότι ο Κασσελάκης έχει για συνεργάτη του, τόν Αρη Σπηλιοτόπουλο,  έναν Ελληνα που κρατούσε για χρόνια το σφυγμό του πολίτη και είχε κατηγορηθεί τότε, ως υπουργός, ότι έπαιρνε αποφάσεις Κεντρώου περιεχομένου; Ασε που δεν πρόδωσε ποτέ τον Κώστα Καραμανλή όταν του ζητούσατε να κατέβει ως υποψήφιος στη θέση του τότε Πρωθυπουργού. Αλλά τώρα γιατί θα μιλάμε για πολιτική ή ηθική;

Τι ψάχνω η γυναίκα τώρα; Πάλι ξέφυγα, πάλι ανάποδο περπάτημα

Προχώρα Χριστιανή μου…κάποιος πρέπει να σε ενημερώσει ότι ο Λένιν πέθανε το 1924.

Τελικά έχω  μπερδέψει τους αιώνες΄… 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.