Που φτάσαμε …Στη δικαιοσύνη η δεκαεξάχρονη επίδοξος δολοφόνος- Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο η 19χρονη.

Oip
Facebook
Twitter
LinkedIn

 Συνελήφθη και η μητέρα  της 16χρονης για παραμέληση ανηλίκου.

Η απόπειρα δολοφονίας που έκανε  η ανήλικη ,  σε βάρος μίας 19χρονης κοπέλας έξω από νυχτερινό κέντρο στον Πειραια, έχει και άλλες προεκτάσεις.

Ξημέρωμα Τρίτης 5.30 το πρωϊ, η δεκαεξάχρονη οπλισμένη ,μαζί με τον ”σύντροφό΄΄ της, περίμεναν έξω απο το νυχτερινό κέντρο να βγει η 19χρονη.

Με το  που την είδε να βγαίνει αμέριμνη τη νεαρή κοπέλα, .η δεκαεξάχρονη της επιτέθηκε και την μαχαίρωσε σε ζωτικά σημεία. Ο σύντροφος της 16χρονης απλά παρακολουθούσε και η μόνη κίνηση που έκανε ήταν να μαζέψει το μαχαίρι και να πάρει την επίδοξο δολοφόνο και να τρέπονται σε φυγή.

Το επίσης. περίεργο ,είναι ότι το συμβάν ,παρακολουθούσαν 15 περίπου νεαρά άτομα, όπου δεν αντέδρασαν ,αλλά απλά με τα κινητά τους κινηματογραφούσαν  την απόπειρα δολοφονίας για να ανεβάσουν το συμβάν στο διαδίκτυο.
Ο  20χρονος  συνοδός  της  δεκαεξάχρονης   είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή στην εγκληματική οργάνωση των οργανωμένων οπαδών που σύμφωνα με τις Αρχές, ευθύνονται για την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη έξω από το γήπεδο Μελίνα Μερκούρη στον Ρέντη.

Απο την κινηματογράφηση των νεαρών που κατέγραψαν την απόπειρα δολοφονίας,, έξω από το κέντρο. ταυτοποιήθηκαν η 16χρονη και ο 20χρονος σύντροφος και οδηγούνται σήμερα στα χέρια της δικαιοσύνης.  

Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 20χρονος ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η 19χρονη παραμένει στο νοσοκομείο αφου χειρουργήθηκε και παραμένει σε σοβαρή κατάσταση!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.